Video: Lies Zhara test speeltjes met haar moeder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara doet als influencer natuurlijk ontzettend veel aan promotie. Maar waar ze haar moeder nou weer in mee sleept voor geld is erg bijzonder. 

De knappe blondine mag allerlei speeltjes testen

Het is weer de tijd van het jaar dat er allerlei speciale pakketten naar influencers worden gestuurd ter promotie. En Lies Zhara ontving een advent kalender vol met spannend speelgoed voor volwassenen. En natuurlijk was de avontuurlijke blondine zeer benieuwd wat daar allemaal in zou zitten. Ze opent in één keer de hele doos en laat de leukste speeltjes aan haar fans zien. Daarbij geeft ze gelijk een beetje inzicht in haar nachtelijke avonturen. Mannen, opletten dus! Want mocht je ooit het geluk hebben Lies Zhara mee naar huis te kunnen nemen na een avond stappen, dan kan je nu leren wat ze fijn vindt. Gelukkig heeft Lies ook een expert uitgenodigd op het gebied van wat ze nodig heeft. Haar moeder komt halverwege de video namelijk even binnenlopen. Bekijk snel de video hier!

Mama Zhara is net zo open en eerlijk als Lies

Je kan wel weer goed merken waar de spannende blondine het vandaan heeft. De moeder van Lies Zhara is namelijk net zo open en eerlijk als haar dochter. Ze schaamt zich dan ook helemaal niet om samen met haar dochter de doos uit te pakken en even door de lijst met speelgoed voor volwassenen te gaan. Daarbij doet ze ook nog even een aantal onthullingen over Lies en over haar eigen bed avonturen. De meeste mensen zijn het er wel over eens dat Lies een ontzettend leuke moeder heeft. Je ziet ook meteen waar Lies haar looks vandaan heeft, want haar moeder ziet er voor haar leeftijd nog hartstikke goed uit.

Lies Zhara en haar moeder kunnen hard lachen om verschillende stukken speelgoed

De speeltjes voor volwassenen die Lies in de post heeft gekregen zijn een klein beetje overweldigend. Er is namelijk ook een heleboel geleverd. Het idee is natuurlijk dat je elke dag wat uitpakt om te gaan proberen. Maar als je een beetje een eerlijke review wilt geven, dan moet je natuurlijk wel van tevoren van alles uitpakken. Dat levert wel een hoop grappige momenten op. Zeker omdat Lies heeft besloten dat haar moeder mag blijven en mag helpen met het uitpakken van de spullen. Zo testen moeder en dochter een paar handboeien uit en slaat Lies haar moeder de blondine nog even voor haar hoofd met een paar goede tikken. Tenminste, ze doet overtuigend alsof.

Lies Zhara weet altijd leuke video’s te maken

De aantrekkelijke blondine weet inmiddels wel wat werkt en wat niet werkt als het om video gaat. De aantrekkelijk influencer maakt altijd video’s waar haar volgers dan helemaal van smullen. En natuurlijk weet ze heel goed hoe ze zichzelf dan zo verleidelijk mogelijk in beeld moet brengen tijdens het maken van die video’s. Dus als je meer van dit soort leuke video’s wilt zien, neem dan snel een kijkje op Lies haar Instagram kanaal. Daar kan je ontzettend genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.