Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Lies Zhara kan geen afstand nemen van verleidelijke broeken

De knappe influencer Lies Zhara kan simpelweg geen afstand nemen van haar broeken. De prachtige blondine heeft besloten om al haar korte broeken uit de kast te halen om ze nog een laatste keer te passen en te kijken welke ze houdt en welke ze weg gaat doen. Maar dat kan ze natuurlijk niet alleen en dus maakt ze er een spannend filmpje van voor TikTok, zodat ze het leuke moment met al haar volgers kan delen. En die slaan stijl achterover als ze alle strakke en verleidelijke broekjes zien van Lies. Het werd een van de meest spannende video’s die de influencer ooit heeft gemaakt.

Lees ook: Foto: Lies Zhara gaat in haar naar dampend feestje

Lies Zhara weet met verleidelijke poses flink te verleiden

De knappe blondine kan natuurlijk niet zomaar met al haar broeken een filmpje maken. Daar moet ze een beetje creatief mee zijn, anders wordt het saai. En wat doet Lies om dat tegen te gaan? Ze geeft sowieso al haar inzet. Ze weet het filmpje van A tot Z helemaal vol te praten met haar enthousiaste commentaar. Ook zorgt ze ervoor dat ze elk broekje dat ze aan doet ook even een uitleg geeft waarom ze wel of niet het broekje zal houden en natuurlijk trekt ze hem dan ook even aan. En wanneer ze haar strakke broekjes aantrekt kan Lies het niet laten om ook even in een verleidelijke houding te gaan staan om haar broekje zo precies goed aan te prijzen. De knappe blondine weet met haar poses al haar volgers flink te verrassen.
Lies Zhara deelt maar al te graag haar kledingkast

De aantrekkelijke influencer deelt maar al te graag haar kledingkast met mensen. Zo geeft ze haar kijkers een goede blik in haar leven. Wat wel duidelijk wordt is dat Lies Zhara een ongelooflijk grote kledingkast heeft waar echt enorm veel in past. En alle outfits die daarin liggen wil Lies ooit nog een keer dragen. Dat is in ieder geval wel de bedoeling. Of dat ook gaat lukken, dat is natuurlijk maar de vraag. Dankzij haar foto’s en video’s zie je dat Lies wel heel erg veel kleding heeft. Zoveel zelfs, dat ze af en toe een aantal dingen gewoon weg moet doen om ruimte te maken voor nieuwe kleding.

Met zoveel keuze twijfel Lies Zhara continu over kleding

Omdat ze zoveel keuze heeft, is Lies Zhara continu aan het twijfelen wat ze nu allemaal aan moet trekken. Ze heeft een enorme berg kleding natuurlijk. Sommige van haar outfits heeft Lies zelfs nog nooit aan gehad. En dat is natuurlijk best bijzonder. De knappe influencer heeft daarom ook soms een beetje hulp nodig bij het kiezen van de beste outfit. En daar kunnen haar volgers gelukkig goed bij helpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!