Video: Jutta Leerdam showt haar strakke achterwerk aan vol stadion tijdens gevecht Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam juicht haar vriend Jake Paul toe tijdens zijn gevecht tegen Nate Diaz. Haar volgers viel iets héél anders op…

Jutta Leerdam laat niets aan de verbeelding over

Jutta Leerdam haar vriend Jake Paul vocht onlangs tegen oud MMA-vechter Nate Diaz. Paul won dit gevecht met overtuiging. De support van Jutta zal hem hier goed bij geholpen hebben. Jutta had zichzelf vóór het gevecht weer in mooie strakke kleding verpakt. De strakke kleding zorgde ervoor dat het hele stadion mee kon genieten van Jutta’s afgetrainde . Op Instagram plaatste Jutta dan ook een een reeks smakelijke foto’s en videos samen met Jake waarbij ze uitsprak hoe trots ze op hem was. Het meest opvallende van de fotoreeks was de Video waarin Jutta van achteren gefilmd wordt op het moment dat Jake haar vanuit de ring aankijkt. Jutta heeft hier een Lange witte rok aan die strak om haar figuur zit. Haar volgers en de mensen in het stadion kunnen hierdoor genieten van haar goed getrainde achterwerk. Zouden ze überhaupt oog voor de boksring hebben op zo’n moment?

Naast het filmpje begint de reeks foto’s met een foto van het stel terwijl ze het huis van Jake uitlopen. Hierin is te zien dat Jutta verliefd uit haar ogen kijkt terwijl ze half achter Jake loopt. Naast de foto van het stel en de video in het stadion is er ook nog een schattige video van het koppel te zien na de wedstrijd. In deze video is te zien hoe het koppel de overwinning samen viert en ze knuffelend staan te dansen. In deze video is goed te zien dat het stel gelukkig is. Leuk om te zien! Jutta sluit deze reeks foto’s af met een foto van haar poserend samen met de moeder van Jake Paul. Hieruit kan dus ook opgemaakt worden dat ze goed in de smaak valt bij haar schoonfamilie.

Volgers Jutta Leerdam hebben hekel aan Jake Paul

Na alle positieve reacties van mensen op Jutta de laatste tijd, moet haar vriend Jake Paul het ontgelden bij een groot deel van de volgers van Jutta. De volgers van Jutta vinden dat Jake niet alle credits verdient die hij krijgt. Ze vinden dat Paul zichzelf moet bewijzen tegenover echte professionele boxers en niet gepensioneerde boxers. Zolang hij tegen gepensioneerde blijft vechten vinden veel volgers van Jutta zijn bokscarrière een grap. Jutta haar volgers zeggen het volgende over Jake: “The fights are amateur and fake. He’s a terribly unskilled “fighter”.” zegt een volger. Een andere volger zegt: “He will never win against pro boxers of his age and weight”. “He hasnt fought anyone 😂😂. Bunch of non boxers or retired guys…” zegt een volger van Jutta. Veel volgers vinden ook dat Jutta beter zou verdienen dan Jake. Hierdoor ontstaan er veel discussies over het stel

Naast de negatieve reacties zijn er ook positieve reacties op het stel. Zo is een grote groep fans ook blij voor het stel dat ze gelukkig zijn. Een grote groep volgers vind het ook heel lief dat Jutta zo’n goede steun en toeverlaat is voor Jake en dat ze vinden dat ze goed bij elkaar passen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!