Video: Jutta Leerdam pronkt met haar ronde achterbumper in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is momenteel hard bezig met het WK sprint en laat even goed zien wat haar tegenstanders de komende tijd zullen zien. 

De mooie schaatsster is de afgelopen tijd natuurlijk flink bezig geweest met revalideren en ervoor zorgen dat ze weer op topniveau mee kan doen. En daar is Jutta echt wel naar onderweg. Met haar geweldige vormen weet ze iedereen te imponeren. Niet alleen haar vorm op het ijs trouwens, maar ook gewoon in de badkamer. Jutta is namelijk een mooi filmpje van zichzelf aan het maken ter voorbereiding van haar wedstrijden. En daar laat ze weer de mooiste kant van zichzelf zien. Jutta laat even aan haar volgers zien wat haar tegenstanders als uitzicht zullen hebben de komende tijd. Die mogen alleen maar tegen Jutta haar achterkant aankijken. Zie de leuke video van de schaatsster hier!

Jutta Leerdam schittert op veel meer plekken dan het ijs

De getalenteerde Nederlandse schaatsster, weet niet alleen op het ijs, maar ook voor de camera te schitteren. Dat merk je wel als je haar nieuwste video zo bekijkt. Al haar volgers zijn weer meteen helemaal van de kaart na het zien van deze mooie beelden. Met haar adembenemende verschijning en haar afgetrainde figuur verovert ze niet alleen harten op de schaatsbaan, maar ook online. Jutta is zeker niet te beroerd om zichzelf even goed te laten zien op beeld. Ze trekt daar haar mooiste pakjes voor aan en draait zich richting de camera.

Jutta Leerdam is ontzettend blij voor Jake Paul

De blonde schaatsster heeft het talent om mensen blij te maken met haar mooie foto’s. Zo ook haar vriend Jake Paul. Die wordt net als de fans van Jutta Leerdam ontzettend gelukkig van al die mooie video’s en foto’s die de blondine deelt. Haar keuze van outfits, zoals strakke sportkleding die haar vormen accentueren, laat menig man in verbazing achter.  Zelfs Jake Paul kan zijn ogen niet van Jutta afhouden. Hij reageert vaak als eerste op haar foto’s en tijdens de momenten dat ze samenzijn, kan je hem vaak zien staren naar zijn prachtige vriendin.

Jutta toon graag haar prachtige vormen aan haar publiek

Jutta Leerdam staat erom bekend dat ze haar prachtige vormen graag aan de wereld toont. Dat merk je wel aan al die leuke foto’s en video’s die online staan van de mooie blondine. Met haar niets verhullende pakjes en strakke schaatsoutfits laat ze haar fans genieten van haar perfecte figuur. Ze weet altijd op slimme wijze te poseren, zodat haar rondingen goed tot hun recht komen en haar volgers keer op keer betoverd worden door haar schoonheid. Jutta Leerdam heeft met al die leuke plaatjes bewezen dat ze niet alleen een getalenteerde schaatsster is, maar ook nog eens ontzettend goed op de foto kan staan. Haar perfecte looks en afgetrainde figuur laten mannen niet onberoerd en haar fans keer op keer betoverd achter. Met haar continue stroom aan adembenemende foto’s en video’s blijft ze de aandacht trekken en laat ze zien waarom ze niet alleen op het ijs, maar ook online schittert.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...