Video: Hélène Hendriks heeft een nieuw ‘schatje’ en deelt kusje uit op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft weer een nieuwe liefde en die deelt ze even openlijk op televisie, zodat de hele wereld mee kan genieten. 

De ontzettend mooie presentatrice laat trots haar liefde voor Johan Derksen zien. De blondine vindt het zielig dat Johan momenteel ziek thuis zit en is nogal meegaand met de oudere bromsnor. Ze blaast dan ook ontzettend lief een kusje zijn kant op. En dat moet Johan wel leuk hebben gevonden. Terwijl Johan thuis aan het bijkomen is, kan hij in ieder geval genieten van het ontzettend lieve gebaar van Hélène Hendriks. Zie hier de hele video, zodat je precies weet wat er speelde. Met deze video laat Hélène Hendriks weer zien dat ze toch wel stiekem geeft om Johan Derksen.

Hélène Hendriks’ oudere vriend doet stof opwaaien in Nederlandse showbizzwereld

Het is weer feest in Nederland onder de liefhebbers van juicy nieuws, want de veel oudere vriend van Hélène Hendriks is eindelijk ontmaskerd! Deze onthulling heeft de drama kanalen in Nederland in vuur en vlam gezet, en het laat de tongen flink losgaan. Want wat blijkt? De vriend van de blonde presentatrice is niemand minder dan een zestiger uit de hockeywereld. Het leeftijdsverschil doet vele mensen aan het denken zetten. Is dit nou de reden dat ze haar partner al die tijd verborgen heeft proberen te houden? Hélène Hendriks is in ieder geval niet zo happig op alle geruchten omtrent haar liefdesleven en probeert zoveel mogelijk geheim te houden. Dat lukt haar, in tegenstelling tot een hoop andere BN’ers, verrassend goed. Hélène Hendriks houdt haar privéleven ook echt privé. Jammer voor haar fans, maar leuk natuurlijk voor Hélène Hendriks.

Hélène Hendriks blijft ijzig stil over liefdesleven

In een recent interview heeft de mooie blondine Hélène Hendriks laten weten dat ze enorm gelukkig is in de liefde. Maar met wie, dat wilde ze nog niet kwijt. Het is een bewuste keuze van Hélène om niets over haar relatie naar buiten te brengen. Ze waardeert de privacy van haar partner, die absoluut niet in de spotlights wil staan. Daarnaast is Hélène te druk met haar werk om haar vriend uitgebreid aan de wereld te presenteren. Maar volgens bronnen zou de vriend van Hélène Hendriks ene Frans Vinju zijn, een man ruim 22 jaar ouder dan zijzelf.

Gaat Hélène Hendriks trouwen of niet?

Recent heeft Hélène gereageerd op geruchten over een mogelijk huwelijk. Een roddelblad schreef dat ze “in het huwelijksbootje zal stappen”, maar Hélène ontkent dit. Hoewel ze geen problemen heeft met roddels, benadrukt ze dat ze geen bruiloft aan het plannen is. Daar is de blondine momenteel veel te druk voor. Haar werk slokt een beetje alle aandacht en tijd op die ze kan missen. En dat maakt het hebben van een relatie niet makkelijker.  Naast het onthullen van haar liefdesleven, is er nog een interessant feit over Hélène Hendriks: ze is onderdeel van een drieling! Hoewel ze niet veel foto’s van haar zussen online deelt, zijn ze net zo knap als zijzelf. Mocht er een bruiloft komen, dan zullen haar zussen zeker aanwezig zijn.

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Als je nou nog meer van Hélène Hendriks wil zien, dan moet je even op Instagram zijn. Daar zie je al haar mooie foto’s terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...