Video: Heleen van Royen trekt bijna alles uit voor extreem fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen deelt wel vaker de intiemste kijkjes in haar leven, maar met deze fotoshoot laat ze wel héél weinig aan de verbeelding over! 

Dat Heleen van Royen trots is op haar spectaculaire figuur is reeds bekend. En terecht ook! De 58-jarige schrijfster is dagelijks in de sportschool te vinden en boekt daar ook fantastische resultaten. Logisch dat je dan alles van je lijf wil laten zien, toch? Nou, deze fotoshoot heeft daar kennelijk ook helemaal geen moeite mee. Heleen gaat namelijk zowaar uit de kleren voor de camera en toont haar fans een spannend kijkje achter de schermen. En als we dit filmpje mogen geloven hebben we iets om naar uit te kijken!

Heleen van Royen poseert in openvallende jas zonder broekje

Want alleen al de eerste beelden van Heleen van Royen brengen je spontaan tot watertanden! Heleen verwent ons namelijk met een kijkje achter de schermen van haar nieuwste shoot met LINDA. Heleen promoot daar namelijk op zéér opvallende manier haar nieuwste boek JUICE. En als we dit filmpje mogen geloven zal Heleen werkelijk onvergetelijk zijn in deze bloedhete shoot. Kijk alleen het eerste plaatje maar! Daar schittert Heleen in een strakke regenjas waar ze verleidelijk haar been onderuit steekt. Maar dat zal je geeneens het meeste opvallen! Nee, dat gaat toch echt zijn dat haar onbedekte huid wel héél ver doorgaat. Zowel haar borstkas als haar heerlijke benen tonen geen teken van kleding! En dan neemt ze toch wel een heel erg avontuurlijke pose aan. Heleen gaan namelijk met de benen wijd voor de camera en laat haar jas wel heel verleidelijk openvallen!

Fans Heleen van Royen door het dolle van duizelingwekkende inkijk

En dan heb je de latere kiekjes van Heleen van Royen nog geeneens gezien! Want ook met het tweede plaatje weet Heleen haar fans helemaal gek te maken. En wij snappen dat volkomen. Veel dieper dan deze inkijk komt het namelijk niet! Heleen glundert namelijk voor de camera in een werkelijk piepklein topje. Het dunne stofje weet haar royale boezem amper te bedwingen en al helemaal omdat het shirtje kennelijk pas bij haar navel bij elkaar komt! Het maakt voor een bloedheet plaatje. En dat lijkt Heleen ook dondersgoed te weten! Die filmt zichzelf namelijk van boven en laat daarbij haar fans zo bij haar topje naar binnen kijken! En daarbij laat ze echt niets aan de verbeelding over. Dat moet haast wel met opzet gedaan zijn, toch? Enkele fans lijken er wel zo over te denken. En die beginnen al te roepen om meer.

Heleen van Royen pronkt met strak figuur in shoot zonder bovenkantje

Maar Heleen van Royen weet ons al helemaal gek te maken met de latere beelden. Zeker richting het einde van het filmpje maakt ze het namelijk flink spannend. Daar poseert ze zowaar in haar met alleen een groot jasje over haar schouders. Maar dat is nog geeneens het spannendste, nee. Heleen heeft namelijk geen bovenkantje aan! Je hoort het goed: de blonde schoonheid poseert in haar zonder topje! Alleen met haar hand op haar boezem weet ze het plaatje nog nét een beetje gepast te maken, maar avontuurlijk blijft het zeker. Om zo’n royale borstkas te bedekken lijkt haar hand namelijk net iets te klein. In het filmpje mogen we er alleen van afstand van smullen, maar opvallen doet het zeker. Wij kunnen nu al niet wachten op de gepubliceerde plaatjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.