Foto: Gaby Blaaser maakt moedermaffia woest met nietsverhullende outfit in het openbaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser deelt ook na haar zwangerschap de overheerlijke plaatjes, maar deze bloedhete outfit creëert flink wat ophef op social media. 

Als kersverse moeder is Gaby Blaaser natuurlijk deel van de mom-groepen op social media. Of ze daar nou bewust aan deelneemt of niet, lijkt het wel! Gaby mag dan bekend staan om haar intieme plaatjes en onthullende kijkjes achter de schermen, kennelijk bestond de verwachting dat ze daar nou mee zou stoppen. Nou, daar lijkt Gaby het flink mee oneens te zijn. Zo wist ze namelijk met een werkelijk bloedheet kiekje half het internet in oproer te brengen. En wij snappen het wel. Want dit pikante plaatje verdient het om overal gedeeld te worden!

Gaby Blaaser verleidt volgers met niets verhullend zwemsetje

We mogen dan wel wat gewend zijn van Gaby Blaaser, met deze spectaculaire foto wist ze zichzelf echt te overtreffen. Na haar zwangerschap heeft Gaby namelijk wat overheerlijke nieuwe rondingen ontwikkeld. En gelukkig voor ons lijkt de beeldschone blondine daar zelf ook heel gelukkig mee te zijn! Zo deelt ze regelmatig de intiemste plaatjes van haar nieuwe figuur. En dit niets verhullende kiekje ook niet anders. Gaby schittert namelijk in een werkelijk piepklein zwemsetje! Het lijkt wel alsof ze drie maten te klein gegaan is! Het dunne stofje weet haar royale boezem namelijk amper in toom te houden en bedekken durven we het geeneens te noemen. Niet dat je ons hoort klagen, want het zicht is om van te watertanden. Gaby laat haar spectaculaire assets gewoon vrij hangen en kijkt met oogverblindende glimlach naar de camera. Als je nog geen fan was van Gaby ben je dat nu zeker!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Moedermaffia woest op Gaby Blaaser na onthullende Instagramshots

Toch viel dit fantastische kiekje van Gaby Blaaser flink in het verkeerde keelgat bij de moedermaffia. Dat is met een keer kijken naar de comments wel duidelijk! Alles aan het plaatje lijkt de dames razend te maken. Maar al helemaal dat Gaby poseert met een kinderwagen steekt de moeders in vuur en vlam! En wij snappen het enerzijds wel. Wij hebben namelijk ook flink wat te zeggen over dit heerlijke plaatje! Toch lijken de Instagram-moeders van mening dat Gaby’s spectaculaire figuur verborgen dient te worden. En nou, daar komen we toch echt niet in mee. Gelukkig zijn we daar verre van de enige in. Zo wist één scherpe opmerking de meeste negatieve reacties stil te leggen. “Als ik haar figuur had droeg ik ook een bikini en achter de kinderwagen!”. En zo denken wij er precies hetzelfde over. Een lichaam als dit zou niet verborgen mogen blijven!

Gaby Blaaser negeert Instagram-drama na bloedhete foto in miniscuul zwemsetje

En als kers op de taart lijkt Gaby Blaaser het hier ook eens mee te zijn. De bloedhete blondine schreef namelijk bij het kiekje dat dit haar leven als moeder is. En daar hebben anderen niets over te zeggen, galmt het ook in de reacties. Wij hebben er natuurlijk ook niets over te klagen. Kom maar door met de onthullende plaatjes! En al helemaal van haar recentste shots zijn wij groot fan. Met ons gelukkig niet de enige. Zo noemde één verliefde volger haar zowaar een voorbeeld. “Gaby is een voorbeeld voor vele vrouwen!”. En als dit soort minuscule zwemsetjes de nieuwste trend wordt zijn wij daar ook groot voorstander van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?