Video: Geblinddoekte Victoria Koblenko wordt niet serieus genomen door mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Een recent incident waarbij de prominente Nederlandse actrice en fervent feministe Victoria Koblenko geblinddoekt werd is haar niet bevallen.

Voctoria Koblenko heeft weer een bijzonder moment meegemaakt op haar vakantie. Het voorval vond plaats in een luxehotel, waar Victoria zich enorm gediscrimineerd voelde worden. Met haar zonnebril op haar hoofd, die net zo goed een blinddoek had kunnen zijn zo groot, doet ze haar verhaal. Dat legt ze hier even uit.

Victoria Koblenko mocht niet genieten van mooi restaurant

Victoria Koblenko, bekend om haar sterke standpunten en mooie foto’s, deelde onlangs haar ervaring in een luxehotel, waar ze hoopte te genieten van een ontspannen dag bij het zwembad. Wat een dag van rust en ontspanning had moeten zijn, veranderde al snel in een nare middag die Victoria niet snel zal vergeten. Het begon toen Victoria het hotel binnenliep in een outfit die niet veel aan de verbeelding overliet. Ze had haar zwemkleding aan en geen make-up op en zag er niet op haar best uit. Hoe ze er bij liep legt ze hier uit. En hier lees je hoe ze werd ontvangen.

Victoria Koblenko wordt genegeerd door rijke mannen

Toen Victoria eenmaal naar binnenliep, leek het wel alsof niemand haar wilde helpen. Het personeel schoot snel in de houding voor de rijkere gasten die er wel op hun best uit zagen, maar Victoria lieten ze even links staan. En dat was de dame natuurlijk niet gewend, maar dat kan eigenlijk ook niet de bedoeling zijn natuurlijk. De mensen die haar moesten helpen in het restaurant leken haar absoluut niet serieus te nemen. En dat zorgde er weer voor dat Victoria haar dag een stuk minder werd. Zie haar ervaring hier! Het incident escaleerde een beetje toen Victoria er wat van begon te zeggen. Maar Victoria liet gelukkig haar dag er niet door verpesten.

Victoria Koblenko deed een middagje geblinddoekt meditatie

Na al die heftige momenten bij het eten besloot Victoria om haar halve blinddoek, de grote zonnebril, in te ruilen voor een echte blinddoek. Ze is de hele middag aan het mediteren geslagen om de nare ervaring te vergeten. En dat lukte eigenlijk heel erg goed. Met haar ontspannen middag achter de rug wist Victoria toch nog een beetje de ontspanning op te kunnen zoeken. En dat was wel fijn, want anders was de hele dag gelijk verpest.

Victoria deelt mooie momenten met fans

Zelfs als Victoria het niet naar haar zin heeft, deelt ze elk moment met haar fans. Die vinden dat natuurlijk erg fijn. Victoria had een ontzettend leuke outfit aan, al zijn ze het daar in het restaurant niet over eens. En in haar mooie filmpjes kan je die outfit nog eens goed bewonderen. Daarbij is de foto met de blinddoek op haar gezicht ook erg leuk om naar te kijken. Het is net alsof je zelf helemaal ontspannen bent als je naar de mooie actrice kijkt. Met haar leuke foto’s en video’s maakt Victoria er in ieder geval voor haar fans een ontzettend mooie dag van.

Meer zien van Victoria Koblenko kan op Instagram

Als je nou nog meer van de mooie actrice wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staat nog veel meer mooie content.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...