Video: Famke Louise slikt écht alles in nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er verschijnt een nieuwe trailer van Echte Meisjes in de Jungle, en Famke Louise gaat duidelijk helemaal los. De brunette slikt namelijk écht alles wat ze voor haar neus krijgt…

Nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle gaat nu al fout

Het was een echte knaller dit jaar; het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Dit programma was jaren geleden al op televisie te zien en toen ook een echte kijkcijferkanon. Helaas werd het programma van de buis gehaald, maar nu is het dus keihard terug. Onder leiding van presentator Valerio gaan een aantal hysterische reality vrouwen naar de jungle toe. Hier moeten ze teams vormen en overleven op een hele primitieve levenswijze. Het programma doet misschien een beetje denken aan Expeditie Robinson, maar is toch erg anders. Zo zijn deze deelnemers niet erg geschikt om zo primitief te moeten leven. Ook hebben de dames allemaal ene erg sterke persoonlijkheid, en die gebruiken ze maar al te goed. Dat resulteert dus in een jungle met veel gebekvecht en smerige spelletjes.

Famke Louise gaat er flink hard op tijdens het programma

Het is geen verassing dat er een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle werd aangekondigd, want het programma was razend populair bij alle mensen die graag naar slechte reality-tv kijken. Veel deelnemers van het programma zijn dan ook semi influencers die allemaal eerder ook al wel aan een of ander fout programma hebben meegedaan. Zo kon Michelle Cox natuurlijk niet thuis blijven en ook de Terror Twins, Esmee en Sharon, doen weer met frisse tegenzin mee aan de show. Deze vrouwen hebben ook meegedaan aan het vorige seizoen, waar ze vast goed voor betaald krijgen. Anders zouden ze namelijk niet weer zomaar deze uitdaging aangaan. Een nieuwe naam in het lijstje deelneemsters is Famke Louise. De zangeres is doordat ze moeder is geworden een poosje uit de media verdwenen. Toch doet Famke Louise nu dus mee aan Echte Meisjes in de Jungle, en de trailer toont aan dat ze zich niet rustig zal houden.

Bekijk hier de trailer van het programma Echte Meisjes in de Jungle.

Famke Louise laat haar ware aard weer zien

Zo is zangers Famke Louise eerst al een in een kano bootje te zien die blijkbaar een flink lek heeft. De brunette gilt het uit dat ze aan het zinken is met de boot. Een ander shot dat we te zien krijgen is dat er een eetproef is, waarbij de vrouwen hele vieze dingen moeten proeven. Famke Louise zegt na afloop dat ze nog nooit zoiets vies in haar mond in heeft gehad. Als zelfs Famke Louise dat zegt, toont het dus maar weer aan hoe ver ze moeten zijn gegaan tijdens het programma. Een ander beeld is dat Famke Louise flink aan het schreeuwen en schelden is, en zo komt haar ware aard weer naar boven. Iedereen dacht misschien dat de zangers heel rustig was geworden, maar deze trailer liegt er niet om.

Meer zien? Famke Louise is actief op Instagram!

Heb je de smaak te pakken, en wil je meer van Famke Louise zien? Dan hebben we goed nieuws voor je: Famke Louise is heel actief op Instagram. Daar post ze dagelijks updates, stories, foto’s en video’s over haar leven. Daar komen natuurlijk regelmatig zéér interessante kiekjes op langs!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!