Video: Beeldschone Jutta Leerdam laat zich filmen op verlaten weggetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeldschone Jutta Leerdam weet haar fans weer eens als vanouds te verrassen met een perfecte video op een verlaten weg.

Jutta Leerdam laat haar volgers een perfect video zien

Als volger van Jutta Leerdam heb je het maar mooi voor elkaar. De knappe blondine weet altijd de mooiste video’s met haar volgers te delen en die zijn echt heel fijn om te zien. De knappe blondine maakt er een sport van om zichzelf op een zo verleidelijk mogelijke manier op beeld te zetten. En dat weet ze best wel goed voor elkaar te krijgen. De aantrekkelijke schaatsster schaatst lekker als training een verlaten weggetje over, natuurlijk gehuld in haar strakke trainingspakje dat ze van Jumbo-Visma heeft gekregen, gaat Jutta de weg over. Een drone filmt haar ondertussen van boven, voor en achter. Zo krijg je alle kanten te zien van de ongelooflijk knappe dame. En dat maakt dit wel een hele bijzondere video om te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich van alle kanten zien in strak fietsbroekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Waarom is iedereen toch zo stapelgek op het gele pakje van Jutta Leerdam?

Waar Jutta ook gaat, mensen hopen altijd stiekem dat ze haar verleidelijke gele pakje weer heeft aangetrokken. Dat is namelijk het kledingstuk dat mensen het meeste lijkt te interesseren. En dat terwijl Jutta nog veel meer mooie pakjes in haar kast heeft hangen. Wat is er dan zo bijzonder aan het strakke pakje? Nou, het zorgt er gewoon ontzettend goed voor dat Jutta er op haar meest verleidelijke uit ziet. Het zit zo lekker strak dat alle vrouwelijke vormen van de topatlete meteen helemaal zichtbaar worden. En dat vindt niemand natuurlijk erg. Met haar strakke pakje zie je pas echt goed hoe verleidelijk het lijf van Jutta eigenlijk is. het pakje zit er zo strak omheen, dat je de exacte vorm van het lichaam van Jutta kan zien.

Na een lange dag trainen is het ook tijd voor een beetje ontspanning

Jutta Leerdam heeft na een lange dag trainen natuurlijk ook gewoon de behoefte om even lekker een dagje te ontspannen. Als topsporter is dat ook belangrijk, om genoeg rust te pakken tussendoor, zodat je lichaam ook weer een beetje kan bijkomen van alle zware trainingen. Maar ook op haar rustdag draagt Jutta natuurlijk de meest exotische pakjes. Neem bijvoorbeeld de foto hierboven, daarop draagt de knappe blondine een heerlijk wit pakje dat strak om haar lichaam zit. En dat staat haar natuurlijk briljant. Dat kan je zelf ook zien. Jutta weet in elke outfit die ze draagt haar volgers volledig te verrassen. Want met elke foto die ze draagt overtreft ze zichzelf weer een beetje. Wat Jutta gaat doen in haar spannende outfit zegt ze er niet bij, maar ze zal ongetwijfeld een hele spannende middag tegemoet gaan als ze zo gekleed is. Dat kan alleen maar leiden tot meer mooie foto’s van de aantrekkelijk blondine en dat is natuurlijk altijd goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?