Video: Anna Nooshin floept bijna uit haar jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin zoekt wel vaker de grenzen op van hoe weinig stof nog als een outfit mag gelden, maar in dit jurkje maakt ze het wel heel spannend.

Als influencer is Anna Nooshin natuurlijk altijd bij de nieuwste trends. En al die gedurfde outfits leveren de lekkerste plaatjes op! Ons hoor je dus ook echt niet klagen. Zo’n beeldschone vrouw in loeistrakke pakjes, daar wil je toch alleen maar meer van? Gelukkig voor Anna zijn al haar fans zo vergevingsgezind, want haar kledingstijl loopt niet altijd op rolletjes. Neem bijvoorbeeld dit heerlijke filpje waarin Anna wel héél veel laat zien.

Anna Nooshin maakt fans wild met nét voorkomen fashion-blunder

Anna Nooshin zoekt altijd de grenzen van fashion op. Je kan nooit voorspellen waar de beeldschone brunette in naar buiten komt, al zijn het altijd plaatjes voor de tijden. Het is dan ook niets nieuws dat Anna haar volgers versteld doet staan met haar kledingkeuzes. Maar ditmaal was het misschien nét niet helemaal de bedoeling! Dit zilveren jurkje had namelijk zeker de wauw-factor waar Anna naar op zoek was, maar of ze op de juiste manier de aandacht trok valt nog te betwijfelen. De bloedhete influencer wist namelijk op het randje een fashion-blunder te voorkomen waarmee ze werkelijk alles had laten zien! Want zelfs bij duizelingwekkend diepe inkijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat de weinige stof op z’n plek blijft zitten. En dat liep bij dit pittige jurkje toch niet helemaal soepel.

Het heerlijke filmpje van Anna Nooshin

Anna deelt namelijk dit heerlijke filmpje waarin ze ronddanst in een luchtig zilveren jurkje. En als de opvallende kleur, en beeldschone vrouw, niet al je aandacht trekken doet de diepe inkijk dat wel! Anna houdt het namelijk heel spannend met bovenkantje dat uit twee piepkleine driehoekjes bestaat! En met hoe loeistrak het dunne stofje getrokken wordt kan je daarbij echt alle contouren zien. En nou kijken we daar natuurlijk niet meer zo van op. De bloedhete influencer draagt wel vaker pakjes en heeft ook een figuur dat loeistrakke outfits verdient. Maar als Anna vooroverbuigt om samen met vriendinnetje te poseren maakt ze het net iets té onthullend! Ze floept namelijk bijna uit het piepkleine topje! Met een snelle hand weet ze het nog net te voorkomen en blijft ook breed glimlachen naar de camera. Wat een topvrouw!

Fans Anna Nooshin zijn zéér te spreken over gedurfde jurk

En de fans van Anna Nooshin hebben ook alleen maar geweldige dingen te zeggen over het heerlijke filmpje. Haar snelle oplossingsvermogen krijgt natuurlijk ook alle lof, maar het jurkje weet toch wel de meeste reacties te verzamelen. Logisch ook. Wie kan zijn ogen nou wel van dit heerlijke pakje afhalen? Wij krijgen in ieder geval geen genoeg van het heerlijke plaatje! Zeker ook met Anna’s oogverblindende lach en sprankelende ogen is het een waar pareltje. “Ik hou van deze jurk!” schrijven meerdere fans in het Engels. Maar ook vriendinnetje Yade Lauren krijgt veel liefde toebedeeld. Yade sluit zich aan bij Anna in de rij van Instagram-koninginnen en de twee schoonheden zijn echt een heerlijk setje. “Best couple!”, reageert er één enthousiaste volger. Wij kunnen ons geluk niet op. Twee bloedhete influencers in hetzelfde filmpje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!