Video: Aandachtseisende Romy uit The Bachelor valt bij niemand in de smaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Bachelor met Thomas van der Vlugt is al een tijdje bezig en Thomas lijkt er nog niet uit te zijn met welke dame hij het liefst naar huis gaat. Wat hij wél zeker weet, is dat het niet Romy is. Zijn blik in een gesprek met Romy zegt alles…

Romy Stuik in The Bachelor

Romy is één van de vele vrouwen die naar Mexico is gevlogen in de hoop het hart van YouTuber Thomas van der Vlugt te veroveren. Romy Stuik is 27 jaar en radio DJ bij 247 Spice, een radiostation dat te beluisteren in en om Amsterdam. Ze zegt erg avontuurlijk te zijn en open-minded. Ze leeft daarnaast heel bewust en gezond en heeft veel aan spiritualiteit. De woorden ‘ik ben gewoon erg down to earth’ zijn al meermaals door de blondine uitgesproken. Romy is dus nogal een zweverig typje. Op sociale media en in het huis met de andere vrouwen valt Romy totaal niet in de smaak. Het wordt de ‘grote Romy-show’ genoemd. In onderstaande video is te zien dat ze zich bij elk gesprek voegt en veel te veel aan het woord is.

@arantxagabriella De bachelor afl. 3 ⚠️Romy Alert⚠️ #thebachelor #voorjou #dutch #react #bachelor ♬ original sound – Arantxa Stijnberg

Thomas van der Vugt verveelt zich kapot

In een gesprek met een collega radio DJ waarin er wordt gevist naar de afloop van het programma, noemt Romy dat het geheim van het jaar. Of zij de laatste roos heeft weten te bemachtigen houdt ze voor zichzelf. Dit is nogal overdreven want voor velen is allang duidelijk dat Romy het niet lang meer zal volhouden in de show. De andere meiden in het huis vinden Romy veel te aanwezig. De blondine met hele opvallende rode lippenstift bemoeit zich met elk gesprekje dat Thomas heeft met de andere dames. Ze kijkt hem voortdurend heel intens aan maar zelfs Thomas laat blijken geen interesse te hebben in de verhalen van Romy. Dit is duidelijk te zien aan zijn gezichtsuitdrukkingen.

Lees ook: Foto: Thomas van der Vlugt heeft in The Bachelor stiekem al voor deze vrouw gekozen

Romy en haar Miss-verkiezingen

Romy heeft internationale Miss-verkiezingen gedaan en als model gewerkt. Ze heeft in gesprek met Thomas vertelt dat ze de wereld wilt verbeteren, zoals elke Miss dat zo mooi zegt. Romy wilt het liefst wereldvrede en betere zorg voor onze planeet. Deze prachtige, niet originele woorden komen opnieuw bij Thomas totaal niet aan. Romy is niet het type waarnaar Thomas op zoek is. Ze is waarschijnlijk iets te spiritueel voor Thomas, hij voelt geen goede ‘energie’ bij haar.

@lieve.kalfsbeek Hahahhahah love de bachelor #fypシ #bachelor ♬ original sound – lieve

Relatie met radio DJ Giel Beelen

Romy is niet nieuw in de wereld van bekende Nederlanders. Ze heeft in het verleden namelijk een relatie gehad met de 18 jaar oudere Giel Beelen. Giel Beelen heeft, zoals velen bekend, al veel jongere vrouwen versleten maar deze relatie heeft geen stand gehouden. Nu is Romy weer op zoek naar een bekend iemand. Waarschijnlijk is deze vrouw, zoals velen, zelf op zoek naar een beetje bekendheid. Er wordt namelijk vaker gezegd over de deelnemers van realityshows zoals The Bachelor dat ze meedoen om bekend te worden, niet puur voor de liefde.

Romy Stuik en Giel Beelen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?