Verbaasde Miljuschka Witzenhausen leent zomerjurkje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka is weer een nieuwe samenwerking aan gegaan. En geheel in haar eigen stijl maakt ze daar een grappig filmpje voor. 

De knappe Miljuschka Witzenhausen heeft naast koken nog allerlei andere passies. Zo houdt ze enorm van kleding. En laat ze nu toevallig een nieuwe kledinglijn bij de Wehkamp hebben liggen. Dat moet natuurlijk grootst aangekondigd worden en daarom moest er een filmpje komen om te laten zien dat je binnenkort de kleren van Miljuschka kan kopen. En geheel in de stijl van Miljuschka zelf, die al vaker online grappige video’s maakt, werd het filmpje een met humor. En Miljuschka speelde daar natuurlijk de grote ster in.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen krijgt op rampzalig moment pijn aan haar ei
Miljuschka leent zomers jurkje uit

Voor de video moest Miljuschka even een paar van haar zomerse jurkjes uitlenen aan de acteurs in de video. De meeste daarvan zijn gewoon vrouwen, maar in de laatste scene staat er een man in een jurk van Miljuschka. En die jurk zit blijkbaar zo lekker, dat het hem niet eens wat kan schelen. Dat is nog eens goede reclame. Al hoef je niet te verwachten dat er veel mannen zijn die binnenkort in de jurkjes van Miljuschka gaan rondlopen. Dat is toch wel een klein beetje een ijdele hoop. Maar dat hoeft gelukkig ook niet, zolang er maar genoeg vrouwen in de verleidelijke jurkjes gaan lopen komt alles goed.
Miljuscka laat op grappig filmpje zien hoe je de jurkjes bestelt

Maar de campagne van Miljuscka stopt natuurlijk niet met maar één grappig filmpje. Als Miljuschka eenmaal de smaak te pakken heeft, dan gaat ze door. En dat doet ze gewoon met nog een grappig filmpje. Hier laat ze zien hoe je de jurkjes bestelt en dezelfde dag nog in huis kan hebben. Misschien wordt het tijd voor Miljuschka om maar fulltime YouTuber en Influencer te worden, want ze heeft de smaak met haar korte sketches goed te pakken. Misschien dat bedrijven Miljuschka kunnen inhuren om hun marketing te komen doen en leuke video’s te maken.
Miljuschka is het knapst op zomerse foto met jurkje

Er zijn veel kledingstukken die laten zien hoe knap Miljuschka eigenlijk is. Maar een lieflijk, zomers jurkje spant toch echt wel de kroon. In haar zomerjurkjes ziet Miljuschka er buitengewoon prachtig uit. Het zomerse weer stemt Miljuschka ook erg gelukkig. Ze straalt namelijk in elke foto. En een stralende Miljuschka is misschien wel het leukste wat je deze week gaat zien. De prachtige dame die zo lekker kan koken is helemaal in haar nopjes met de prachtige jurkjes. En dat moet ze natuurlijk wel even laten zien op Instagram. Met de zomer voor de deur weet Miljuschka precies hoe ze zich moet kleden om optimaal lekker in haar vel te zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!