Verbaasde Miljuschka Witzenhausen leent zomerjurkje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka is weer een nieuwe samenwerking aan gegaan. En geheel in haar eigen stijl maakt ze daar een grappig filmpje voor. 

De knappe Miljuschka Witzenhausen heeft naast koken nog allerlei andere passies. Zo houdt ze enorm van kleding. En laat ze nu toevallig een nieuwe kledinglijn bij de Wehkamp hebben liggen. Dat moet natuurlijk grootst aangekondigd worden en daarom moest er een filmpje komen om te laten zien dat je binnenkort de kleren van Miljuschka kan kopen. En geheel in de stijl van Miljuschka zelf, die al vaker online grappige video’s maakt, werd het filmpje een met humor. En Miljuschka speelde daar natuurlijk de grote ster in.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen krijgt op rampzalig moment pijn aan haar ei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka leent zomers jurkje uit

Voor de video moest Miljuschka even een paar van haar zomerse jurkjes uitlenen aan de acteurs in de video. De meeste daarvan zijn gewoon vrouwen, maar in de laatste scene staat er een man in een jurk van Miljuschka. En die jurk zit blijkbaar zo lekker, dat het hem niet eens wat kan schelen. Dat is nog eens goede reclame. Al hoef je niet te verwachten dat er veel mannen zijn die binnenkort in de jurkjes van Miljuschka gaan rondlopen. Dat is toch wel een klein beetje een ijdele hoop. Maar dat hoeft gelukkig ook niet, zolang er maar genoeg vrouwen in de verleidelijke jurkjes gaan lopen komt alles goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wehkamp | We zijn 70! 🎈 (@wehkamp)

Miljuscka laat op grappig filmpje zien hoe je de jurkjes bestelt

Maar de campagne van Miljuscka stopt natuurlijk niet met maar één grappig filmpje. Als Miljuschka eenmaal de smaak te pakken heeft, dan gaat ze door. En dat doet ze gewoon met nog een grappig filmpje. Hier laat ze zien hoe je de jurkjes bestelt en dezelfde dag nog in huis kan hebben. Misschien wordt het tijd voor Miljuschka om maar fulltime YouTuber en Influencer te worden, want ze heeft de smaak met haar korte sketches goed te pakken. Misschien dat bedrijven Miljuschka kunnen inhuren om hun marketing te komen doen en leuke video’s te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wehkamp | We zijn 70! 🎈 (@wehkamp)

Miljuschka is het knapst op zomerse foto met jurkje

Er zijn veel kledingstukken die laten zien hoe knap Miljuschka eigenlijk is. Maar een lieflijk, zomers jurkje spant toch echt wel de kroon. In haar zomerjurkjes ziet Miljuschka er buitengewoon prachtig uit. Het zomerse weer stemt Miljuschka ook erg gelukkig. Ze straalt namelijk in elke foto. En een stralende Miljuschka is misschien wel het leukste wat je deze week gaat zien. De prachtige dame die zo lekker kan koken is helemaal in haar nopjes met de prachtige jurkjes. En dat moet ze natuurlijk wel even laten zien op Instagram. Met de zomer voor de deur weet Miljuschka precies hoe ze zich moet kleden om optimaal lekker in haar vel te zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.