Uitdagend: Herken jij alle verklede BN’ers in knotsgekke aflevering Serious Christmas?

Datum: 

Categorie:

Kerst staat om de hoek, dat betekent dus weer kerstspecials op tv. Deze keer kleden ze zich wel heel mysterieus in de Serious Christmas special. Herken jij deze BN’ers allemaal?

Welke BN’ers zitten er onder deze maskers?

Kerst staat voor de deur en dat levert natuurlijk verschillende kerstspecials op. Zo ook bij het programma Serious Christmas. In deze kerstspecial zijn er verschillende BN’ers verkleed en zetten zich in voor de Stichting ALS Nederland. In deze aflevering doen zij allerlei gênante dingen om geld in te zamelen voor het goede doel. Op deze instagrampost krijgen we vast een voorproefje en staan vijf BN’ers verkleed in speciale kerstoutfits. Ze zijn zo goed verkleed dat ze bijna onherkenbaar zijn. Kun jij raden welke BN’ers hier op de foto staan?

Chatilla van Grinsven in Serious Christmas

De eerste BN’er die we ontdekte in de Serious Christmas aflevering is Chatilla van Grinsven. De oud-basketbalspeelster zet zich graag in voor goede doelen en doet dan dus ook met alle plezier mee aan de speciale Serious Christmas aflevering. Cathilla is zich na haar carrière vooral gaan richten op haar tv-carrière en deed op deze manier al mee aan verschillende programma’s zo deed ze mee aan Expeditie Robinson en won ze het programma De Verraders. Daarnaast is ze sport analist en heeft ze haar eigen podcast.

Nog meer bekende gezichten in Serious Christmas

De tweede BN’er die we spotten is zangeres Trijntje Oosterhuis. Als artiest zijnde is het natuurlijk op haar lijf geschreven. Trijntje die eind december haar eigen kerstshow heeft in de Dominicuskerk in Amsterdam had tijdens alle voorbereidingen dus nog wel tijd om even langs te komen in de special Serious Christmas aflevering. Als volgende BN’er herkennen we Nienke van Dijk. De knappe presentatrice en actrice is volop aan het timmeren aan haar carrière. Zo presenteerde ze onlangs de première van de film Juf Braaksel de film. Daarnaast speelt ze zelf ook rollen in verschillende films, zo speelde ze begin 2023 een rol in Misfit de film. Nienke is daarbij ook nog een actieve TikTokker en heeft zo’n 316 duizend volgers op de populaire app.

Danique Graanoogst is ook van de partij

Als laatste vrouwelijke BN’er herkennen we Danique Graanoogst. Danique won in februari 2023 het programma Op zoek naar Danny en Sandy. De actrice en zangeres is hierdoor bekend van haar rol in Grease is back als Sandy. In 2021 speelde Danique ook al een rol in de musical Diana & Zonen, hier speelt ze de rol van Meghan Markle. De 26-jarige brunette timmert op deze manier hard aan haar carrière. Hierdoor is zij een mooie toevoeging aan de special van Serious Christmas.

Maik de Boer is mannelijkheid zelve in Serious Christmas

De enige man op de foto is na goed bestuderen niet moeilijk te raden. Dit is presentator en stylist Maik de Boer. De presentator is al 25 jaar actief in het vak en kan daarom natuurlijk niet ontbreken in de speciale aflevering van Serious Christmas. Met zijn energie en vrolijkheid Vermaakt hij al lange tijd veel tv-kijkers. Genoeg BN’ers dus om een mooie special van Serious Christmas te maken. Deze aflevering is dus zeker het kijken waard. Bekijk hier nog meer beelden van de verklede BN’ers.

Meer zien van Chatilla doe je op haar instagram

Als je nog geen genoeg hebt van deze prachtige beelden en nog meer wil zien van Chatilla van Grinsven. Dan kun je op de instagram van Chatilla van Grinsven nog veel meer beelden van haar vinden.

Bron:Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!