Foto: Chatilla van Grinsven werkt zich ontzettend in het zweet voor goede zaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Chatilla van Grinsven heeft de Alpe d’Huzes gelopen met haar collega’s. En daar heeft ze flink moeten afzien tijdens het evenement. 

Knappe Chatilla van Grinsven moet afzien tijdens evenement

Voormalig basketbalster Chatilla van Grinsven heeft besloten om wat te gaan doen voor het goede doel. De knappe brunette loopt namelijk helemaal een berg op om zo geld in te zamelen. En dat ging Chatilla op zich goed af. Vanwege haar sportcarrière had ze natuurlijk wel een klein streepje voor op de rest, maar ook voor Chatilla was het even flink afzien met de klim. Het is natuurlijk een vak apart om een berg op te lopen. En hoewel Chatilla dus een streepje voor heeft qua conditie, kwam deze klim voor haar ook als een zware oefening. Chatilla ist het uiteindelijk te halen en de foto’s van het evenement deelde ze met haar volgers, zodat zij ook weer helemaal up to date zijn met de ontwikkelingen in haar leven.

Lees ook: Video: Verleidelijke Chatilla van Grinsven flirt enorm met haar volgers
Chatilla van Grinsven neemt je mee op reis

In haar fotoreeks laat Chatilla goed zie hoe de dag voor haar eruit zag. Ze weet op verschillende plekken op de route een aantal mooie foto’s van zichzelf te maken en het  zou zonde zijn om die foto’s niet te delen met haar trouwe volgers. Nu had je, dankzij Chatilla, toch een beetje het gevoel dat je erbij was. En daar zijn haar volgers Chatilla best dankbaar voor. Daarbij zag de knappe brunette er gewoon goed uit, zelfs in haar strakke pakje dat een groot deel van haar bedekte. Haar prachtige vormen waren goed zichtbaar. Chatilla wist met de foto dus flink te imponeren.
Chatilla van Grinsven deelt prachtige lach vanuit de auto

Net voor het weekend was Chatilla van Grinsven erg druk bezig. Ze had een aantal meetings en moest dus flink reizen door het land heen. En na al dat reizen was de knappe brunette eindelijk toe aan weekend. Maar daarvoor nam ze nog even een mooie selfie om al haar volgers ook een goed weekend te wensen. En dat werd natuurlijk erg gewaardeerd. Wat nog meer gewaardeerd werd was de beeldschone lach van Chatilla. Die deed haar volgers erg veel goeds.

De foto’s van Chatilla van Grinsven zijn prachtig om te zien

Met enige regelmaat plaatst Chatilla van Grinsven nu iets op haar Instagram account. En die foto’s worden eigenlijk altijd positief ontvangen. de aantrekkelijke dame zal dan ook voorlopig niet stoppen met het maken van deze verleidelijke kiekjes. Haar volgers vinden ze namelijk ontzettend leuk om te zien en dat geeft Chatilla weer energie. Laten we hopen dat Chatilla nooit meer stopt met het plaatsen van spannende foto’s op haar Instagram. Daar weet ze haar volgers namelijk altijd flink te verleiden. En dat mag ze best vaker doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...