Topmodel Anna Nooshin hunkert naar de omgekeerde cowgirl en iedereen mag video zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zou model Anna Nooshin hinten dat ze enorm hunkert naar de omgekeerde cowgirl, of zouden ‘de hints’ allemaal puur toeval zijn?

Anna Nooshin heeft een aantal opvallende foto’s en video’s op haar Instagrampagina gedeeld. Als je goed oplet zou je een aantal hints kunnen zien. Deze hints wijzen allemaal uit op één feit; Anna Nooshin hunkert naar de omgekeerde cowgirl. Zo plaatst ze een video van zichzelf in een zeer strak, klein en doorschijnend topje. Hier zie je ook het omgekeerde beeld van Anna Nooshin, aangezien ze een spiegeltje in haar telefoonhoesje heeft. Hierdoor zie je haar flinke voorgevel vanuit de omgekeerde versie. Daarnaast heeft ze in een andere foto in haar story cowboy laarzen aan. Het lijkt erop dat Anna Nooshin helemaal in the mood is voor lekkere omgekeerde cowgirl actie. Het is bijna niet te geloven dat al deze hints zomaar toeval zullen zijn.

Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft nu pas rijbewijs binnen

Het model Anna Nooshin heeft pas op 37 jarige leeftijd haar rijbewijs weten te behalen. Ze heeft het erg moeilijk gehad met dit traject en is pas na de vijfde keer geslaagd. Waarom ze ook pas zo laat is begonnen weet niemand. Misschien vond Anna het erg spannend om auto te rijden. Ze is nu in ieder geval eindelijk in het bezit van een rijbewijs en dat mag ook wel op deze leeftijd. Verder geeft ze aan dat ze het iedereen aan kan raden om vol te blijven houden, vooral als je het erg moeilijk hebt met het behalen van je rijbewijs. Als je hem dan eenmaal binnen hebt voelt dat enorm goed volgens Anna.

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van het knappe model Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Anna foto’s van samenwerkingen, waar ze er werkelijk alles aan doet om niet alleen het product, maar ook zichzelf er zo goed mogelijk op te zetten. Daarnaast plaatst ze ook haar beste modellenfoto’s. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Zo heeft ze onlangs nog een dochtertje gekregen genaamd Nala, samen met haar vriend Thijs Boermans. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...