Video: Schaatsster Pien Hersman beklimt kale heuvel en bereikt zo hoogtepunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman beklimt een enorme heuvel. Wanneer ze haar hoogtepunt heeft bereikt geniet ze hier enorm van!

Schaatsster Pien Hersman laat zien wat ze allemaal wel niet kan en dat hadden vele mensen toch echt niet verwacht van de brunette!

Pien Hersman laat zich van een andere kant zien en beklimt kale heuvel

Onze knappe schaatsster Pien Hersman heeft goed laten zien wat ze allemaal wel niet kan! Ze is namelijk niet alleen goed in schaatsen ze kan blijkbaar ook erg goed omgaan met de extreme hitte in de woestijnen. Dat laat ze dan ook graag zien in een recent filmpje wat ze op Instagram heeft geplaatst. Dan zien we haar helemaal naar het topje van de kale heuvel lopen. Zo zien we Pien eens in een ander licht tevoorschijn komen. Ook zien we de brunette in een auto rijden door de woestijn, op een quad rijden en nog veel meer. Ze maakt zeker vele leuke momenten mee tijdens haar vakantie!

Klik hier om zelf de video te bekijken waar ze laat zien wat ze allemaal doet terwijl ze op vakantie is.

Pien Hersman in de woestijnPien Hersman in de woestijn

Pien Hersman gaat helemaal los tijdens haar vakantie

Onze knappe schaatsster, Pien Hersman, weet helemaal los te gaan tijdens haar vakantie. Ze heeft het zeker dan ook goed verdient na het drukke schaatsseizoen. Pien gaat dan ook gelijk het beste maken van alle vrije tijd die ze nu heeft! Ze is namelijk al in Marokko geweest en is nu in Dubai. Ook heeft ze gelukkig al genoeg mooie momenten met haar volgers gedeeld van al haar prachtige avonturen die ze in het buitenland allemaal meemaakt. Ze heeft al op quads gereden, heuvels in de woestijn beklommen en is er daarna ook vanaf gegleden, heeft op een kameel gereden, heeft een ballonvaart gemaakt en is ook vaak het water in geweest.

Pien is in ieder geval niet te stoppen! Ze zal nog veel meer leuke dingen willen doen voordat het volgende schaatsseizoen weer gaat beginnen. Al haar volgers hopen dan ook dat ze alle beelden mogen bekijken van de avonturen die ze meemaakt. En ook vinden ze het natuurlijk super fijn voor Pien dat ze het nu zo naar haar zin heeft op vakantie!

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Pien Hersman heeft nog veel meer prachtige foto’s op haar Instagrampagina staan. Het is zeker de moeite waard om deze te bekijken! Je ziet er veel leuke momenten die ze meemaakt in haar leven, zoals over haar vakantie en haar carrière als schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.