Tim Hofman deelt in nieuwe aflevering BOOS opvallend feit over moordpoging: ‘Tim voor zijn sodemieter schieten’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland is opgeschut door de moordpoging op Tim Hofman. De presentator deelt daar nu zelf een opvallend feitje over.

Tim Hofman is flink van slag van moordpoging in studio

Er volgen wel eens vaker bedreigingen aan het adres van Tim Hofman, maar meestal lopen die toch wel met een sisser af. Maar dat er echt een man met een wapen de studio bezoekt, dat is vrij nieuw voor de presentator. Tim is nog steeds wel van slag van het voorval, maar laat zich daardoor niet kennen. Hij deelt dan ook een BOOS-aflevering over de man die kwam om hem iets aan te doen. En er komt een hoop interessante info over de beruchte moordpoging op Tim Hofman naar boven in die aflevering. Je kan hieronder de hele aflevering terugzien, maar wees gewaarschuwd: Het is een iets heftiger onderwep dan je van BOOS gewend bent.

Tim Hofman maakt bijzondere aflevering van BOOS

Voor Tim Hofman is het een aparte maand geworden. En zo begint seizoen 10 voor BOOS dus met een hele speciale aflevering. Een feit dat omhoog komt in de aflevering is dat de bewuste man die kwam om Tim iets aan te doen “anderen niet tot last wilde zijn” en echt alleen kwam om “Tim Hofman voor z’n sodemieter te schieten.” Het lijkt eerder een zwaar verwarde man te zijn, dan iemand die ontzettend kwaadaardig is. In beide gevallen is het natuurlijk een levensgevaarlijk persoon. Toen de man duidelijk werd dat zijn plannen voor Tim Hofman op die dag niet gingen lukken, legde hij zijn wapen op bij de balie en liet hij zich buiten makkelijk arresteren. Het liep dus allemaal met een sisser af. Gelukkig maar, want het had allemaal veel erger kunnen eindigen.

Tim en zijn team zijn ontzettend geschrokken

De man die Tim Hofman iets aan wilde doen heeft volgens zijn eigen woorden te maken met mentale problemen. Tim heeft inmiddels aangifte van poging tot doodslag en moord gedaan tegen de man, want hij en zijn team zijn ontzettend geschrokken van het nieuws. “We hebben hier ook echt in een kringetje gezeten met een therapeut” vertelt Tim, wat wel aangeeft dat het incident voor de hele redactie best wel als een schok is gekomen. Natuurlijk weet Tim dat hij zich soms bezig houdt met gevaarlijke mensen, maar daar neemt hij tegenwoordig wel de nodige maatregelen voor, zoals een beveiliger die meegaat met de opnames. Maar dat iemand hem en zijn team komt opzoeken in de studio, dat had hij niet verwacht. En de geruststellende woorden dat de man alleen Tim iets aan wilde doen, zijn natuurlijk helemaal niet zo geruststellend. Dus de schrik zit er bij het team van BOOS goed in. 

Tim Hofman gaat door met porgramma

De presentator is natuurlijk flink geschrokken van wat er gebeurt is, maar niet zo erg dat hij stopt met zijn programma BOOS. Daar blijft Tim de komende tijd gewoon mee doorgaan. Al moet hij wel eerst even bijkomen van deze gebeurtenis natuurlijk. Maar Tim Hofman laat zich niet zomaar uit het veld slaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!