Yvonne Coldeweijer ontdekt waarheid achter plotselinge verdwijning Tim den Besten: ‘Geen slachtoffer, maar dader’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer komt met de shockerende waarheid nadat presentator Tim den Besten ineens van de aardbodem leek te zijn verdwenen…

Yvonne Coldewijer komt met nieuws Tim den Besten

Presentator Tim den Besten is een opvallend figuur in de mediawereld. Tim draait stiekem al jaren mee in het mediawereld als presentator, schrijver en televisiemaker. Zo doet Tim vooral opdrachten voor televisieprogramma’s van de VPRO. Tim heeft zelfs een eigen programma genaamd Timmyland. In dit programma gaat Tim zijn droom achterna om een eigen land te beginnen. Hiervoor zorgt hij voor een eigen volkslied, munten en gaat hij zelfs bij koning Willem Alexander langs. Ook plaatst Tim den Besten regelmatig foto’s en video’s op zijn Instagram account. Nu viel het Yvonne Coldewijer haar spionnen op dat hij ineens afwezig leek te zijn op social media. Dat betekent dat Yvonne natuurlijk op onderzoek uitgaat om te achterhalen wat er aan de hand is met Tim den Besten.

Yvonne Coldweijer met spannende juice over Tim den Besten

Verslaving Tim den Besten flink uit de hand gelopen

Nadat ‘roddelqueen’ Yvonne Coldewijer haar spionnen op de zaak Tim den Besten heeft gezet komen er al snel meer antwoorden en verklaringen naar boven voor zijn afwezigheid. Waarschijnlijk kreeg Yvonne het helemaal heet van deze gloednieuwe juice, want ze dook er volledig op. Zo blijkt dat Tim den Besten volgens Yvonne al langer kampt met een ernstige verslaving. Yvonne gaat ervan uit dat Tim op dit moment wordt geholpen en dus misschien in een speciale kliniek zit voor zijn probleem. Het zou natuurlijk niet de eerste Bekende Nederlander zijn die wordt opgenomen vanwege een verslaving. Helaas gaat het tegenwoordig niet meer allemaal stiekem, want de kans is erg groot dat Yvonne Coldeweijer erachter komt en dan weet gelijk heel Nederland ervan af. Normaliter is Tim heel aanwezig op zijn social media dus het zou wel veel dingen verklaren.

Yvonne Coldweijer met spannende juice over Tim den Besten 2

Lees ook: Yvonne Coldeweijer maakt nieuwe liefde Sylvie Meis met grond gelijk: ‘Sullige man’

Tim den Besten nog meer in de problemen na onderzoek

Het stopt maar niet met het nieuws over Tim den Besten. Nadat Yvonne Coldeweijer deelde dat Tim wellicht met een ernstige verslaving kampt gaat het nog een stapje verder. Zo schijnt er momenteel een grootschalig onderzoek van de media en de politie bezig te zijn richting mogelijk grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten. Dit is dus nog veel heftiger dan dat de situatie in eerste instantie al leek. Zo zegt Yvonne dat haar spion zegt dat Tim geen slachtoffer is maar juist een dader. Ook schijnt Het Parool een groot nieuwsartikel aan het schrijven te zijn over Tim den Besten. Volgens Yvonne gaat het om stalken en identiteitsfraude wat natuurlijk niet niks is om van beschuldigd te worden.

Yvonne Coldweijer met juice over Tim den Besten

Nu komt er ook een update vanuit VRPO, waar Tim voor werkt, met een verklaring over zijn toestand. Zo zou Tim den Besten ernstig ziek zijn en vanwege die reden niet op social media aanwezig zijn. Ook zijn programma Timmyland is stilgelegd en hij zou momenteel bij zijn familie zijn om beter te worden. Er wordt dus niks bevestigd of ontkent over een eventueel onderzoek dat naar Tim loopt. Volgens spionnen van Yvonne bij Het Parool is er contact met Tim opgenomen over zijn grensoverschrijdende gedrag. Hierna heeft Tim zich dus ziek gemeld en zijn de opnames stilgelegd. Het is nog even afwachten of er nog meer nieuws naar buiten gaat komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!