Throwback Thursday: Yolanthe Cabau van Kasbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de meest populaire dames op ons forum. Hoog tijd dus voor een Throwback Thursday met deze internationale ster!

Zo zag Yolanthe Cabau er vroeger uit

Weet je het nog: het moment dat je voor het eerst kennis maakte met Yolanthe Cabau van Kasbergen? Voor velen brak dat moment aan toen de brunette een rol wist te bemachtigen in de GTST-concurrent Onderweg naar Morgen (ONM). Ze speelde destijds Julia Branca in de serie.

Hét moment van 2009: het gastendoekjes-incident

Wie aan Yolanthe denkt kan er haast niet omheen: het gastendoekjes incident. Ja, weet je het nog? Yo en haar toenmalige vriend, de Volendamse zanger Jan Smit, zetten in 2009 een punt achter hun relatie. Wat er toen gebeurde volgens de ietwat pissige moeder van Jan Smit, Gerda Smit? Yolanthe zou de hele inboedel van Jantje meegenomen hebben. De hele inboedel? Ja, de gehele inboedel. Volgens Gerda stond zo’n beetje het hele huis van Jan leeg na Yolanthe’s vermeende rooftocht.

Yolanthe zelf heeft tot op de dag van vandaag echter altijd ontkend dat de inboedel van Jan bij haar thuis ligt. En aangezien Yolanthe toch wel een speciaal plekje in ons hart heeft, geven we haar graag het voordeel van de twijfel.

Yolanthe en Wesley Sneijder

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder natuurlijk niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelde sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Laten we maar zeggen dat Yolanthe er geen gras over liet groeien. Nadat de foto’s van de twee in de media verschenen, gaven ze toe een relatie te hebben.

In de zomer van 2019 werd bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. Wesley zou, volgens hemzelf, een paar slippertjes te veel gemaakt hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.