Throwback Thursday: Yolanthe Cabau van Kasbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de meest populaire dames op ons forum. Hoog tijd dus voor een Throwback Thursday met deze internationale ster!

Zo zag Yolanthe Cabau er vroeger uit

Weet je het nog: het moment dat je voor het eerst kennis maakte met Yolanthe Cabau van Kasbergen? Voor velen brak dat moment aan toen de brunette een rol wist te bemachtigen in de GTST-concurrent Onderweg naar Morgen (ONM). Ze speelde destijds Julia Branca in de serie.

Hét moment van 2009: het gastendoekjes-incident

Wie aan Yolanthe denkt kan er haast niet omheen: het gastendoekjes incident. Ja, weet je het nog? Yo en haar toenmalige vriend, de Volendamse zanger Jan Smit, zetten in 2009 een punt achter hun relatie. Wat er toen gebeurde volgens de ietwat pissige moeder van Jan Smit, Gerda Smit? Yolanthe zou de hele inboedel van Jantje meegenomen hebben. De hele inboedel? Ja, de gehele inboedel. Volgens Gerda stond zo’n beetje het hele huis van Jan leeg na Yolanthe’s vermeende rooftocht.

Yolanthe zelf heeft tot op de dag van vandaag echter altijd ontkend dat de inboedel van Jan bij haar thuis ligt. En aangezien Yolanthe toch wel een speciaal plekje in ons hart heeft, geven we haar graag het voordeel van de twijfel.

Yolanthe en Wesley Sneijder

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder natuurlijk niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelde sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Laten we maar zeggen dat Yolanthe er geen gras over liet groeien. Nadat de foto’s van de twee in de media verschenen, gaven ze toe een relatie te hebben.

In de zomer van 2019 werd bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. Wesley zou, volgens hemzelf, een paar slippertjes te veel gemaakt hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten