Throwback Thursday: Yolanthe Cabau van Kasbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de meest populaire dames op ons forum. Hoog tijd dus voor een Throwback Thursday met deze internationale ster!

Zo zag Yolanthe Cabau er vroeger uit

Weet je het nog: het moment dat je voor het eerst kennis maakte met Yolanthe Cabau van Kasbergen? Voor velen brak dat moment aan toen de brunette een rol wist te bemachtigen in de GTST-concurrent Onderweg naar Morgen (ONM). Ze speelde destijds Julia Branca in de serie.

Hét moment van 2009: het gastendoekjes-incident

Wie aan Yolanthe denkt kan er haast niet omheen: het gastendoekjes incident. Ja, weet je het nog? Yo en haar toenmalige vriend, de Volendamse zanger Jan Smit, zetten in 2009 een punt achter hun relatie. Wat er toen gebeurde volgens de ietwat pissige moeder van Jan Smit, Gerda Smit? Yolanthe zou de hele inboedel van Jantje meegenomen hebben. De hele inboedel? Ja, de gehele inboedel. Volgens Gerda stond zo’n beetje het hele huis van Jan leeg na Yolanthe’s vermeende rooftocht.

Yolanthe zelf heeft tot op de dag van vandaag echter altijd ontkend dat de inboedel van Jan bij haar thuis ligt. En aangezien Yolanthe toch wel een speciaal plekje in ons hart heeft, geven we haar graag het voordeel van de twijfel.

Yolanthe en Wesley Sneijder

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder natuurlijk niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelde sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Laten we maar zeggen dat Yolanthe er geen gras over liet groeien. Nadat de foto’s van de twee in de media verschenen, gaven ze toe een relatie te hebben.

In de zomer van 2019 werd bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. Wesley zou, volgens hemzelf, een paar slippertjes te veel gemaakt hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten