Sociale Schoonheden met o.a. Sylvana IJsselmuiden en Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen er natuurlijk niet omheen: gisteren maakte For Him Magazine de winnaars van hun welbekende top 500 bekend. Zowel Sylvana IJsselmuiden, Lieke Martens, Bibi Breijman en Mikky Kiemeney staan op deze lijst der mooisten. Wie er bovenaan stond? Drie keer raden. Toevallig kwamen al deze vrouwen ook op de socials voorbij…

Sylvana IJsselmuiden

Ja hoor, Sylvana IJsselmuiden is officieel de ‘mooiste vrouw’ volgens onze collega’s van For Him Magazine. Trouwe Sylvana-fans kunnen het blaadje nu in de winkel kopen. Voor een kleine teaser van de shoot kan je hieronder terecht.

Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft geen Italiaans bloed, maar is toch aan het pizzabakken geslagen! De keukenprinses deed dit compleet met koksmutsje. Stylish én lekker. Hopen we.

Mikky Kiemeney

Mikkie Kiemeney heeft een boodschap aan alle haters. Die boodschap brengt ze over met de hulp van haar hippe oorbellen. Zou er aan het andere oor een ‘Love You’ hangen? Hoe dan ook, we moeten het niet persoonlijk opvatten volgens Mikky.

Lieke Martens

Lieke Martens heeft een nieuw gezinslid. Nee, ze is niet in verwachting van vriend Benjamin van Leer, maar ze heeft een nieuwe puppy. Deze wil ze zo vaak mogelijk aan iedereen laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!