Dit is Victoria (21), het zusje van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie veel Formule 1 kijkt weet misschien dat Max Verstappen ook een jonger zusje heeft. Victoria Verstappen komt echter lang niet zo vaak in beeld als haar wereldberoemde broer. Toch mag de 21-jarige dochter van Jos Verstappen deze week ook even juichen: ze is zwanger. Tijd om nader kennis te maken maken…

Misschien komt het gezicht van Victoria Verstappen je bekend voor. Ze is heel soms in beeld tijdens Formule 1-races. Toch vliegt de jongere zus van Max Verstappen liever onder de radar. Deze week stapt Victoria echter even uit de schaduw van haar bekende broer. Bij gebrek aan Formule 1-nieuws, trekt deze Verstappen met haar zwangerschap even alle aandacht naar zich toe.

Victoria Verstappen (21) heeft een vriend

Sorry mannen. De rol van ‘vriend van de zus van Max Verstappen’ is al ingenomen door Tom Heuts. Sterker nog, Victoria Verstappen is in verwachting van deze Tom, zo maakte ze deze week bekend. De piepjonge modeontwerpster kondigde de komst van haar eerste aan met een foto waarop ze tussen de auto’s staat.

Max en Victoria hebben snelle ouders

Niet alleen vader Jos Verstappen, maar ook de moeder van Max en Victoria Verstappen is een snelheidsduivel. Ze heet Sophie Kumpen, is kartracer van beroep, en komt uit België. Allé, Max en Victoria zijn stiekem half Belgisch! Met zulke ouders is het eigenlijk een wonder dat Victoria niet autocoureur, maar modemeisje geworden is. Ze heeft sinds kort har eigen kledingmerk, genaamd Unleash The Lion. Verder houdt de blondine zich bezig met reizen en is ze ook veel in de sportschool te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.