Dit is Victoria (21), het zusje van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie veel Formule 1 kijkt weet misschien dat Max Verstappen ook een jonger zusje heeft. Victoria Verstappen komt echter lang niet zo vaak in beeld als haar wereldberoemde broer. Toch mag de 21-jarige dochter van Jos Verstappen deze week ook even juichen: ze is zwanger. Tijd om nader kennis te maken maken…

Misschien komt het gezicht van Victoria Verstappen je bekend voor. Ze is heel soms in beeld tijdens Formule 1-races. Toch vliegt de jongere zus van Max Verstappen liever onder de radar. Deze week stapt Victoria echter even uit de schaduw van haar bekende broer. Bij gebrek aan Formule 1-nieuws, trekt deze Verstappen met haar zwangerschap even alle aandacht naar zich toe.

Victoria Verstappen (21) heeft een vriend

Sorry mannen. De rol van ‘vriend van de zus van Max Verstappen’ is al ingenomen door Tom Heuts. Sterker nog, Victoria Verstappen is in verwachting van deze Tom, zo maakte ze deze week bekend. De piepjonge modeontwerpster kondigde de komst van haar eerste aan met een foto waarop ze tussen de auto’s staat.

Max en Victoria hebben snelle ouders

Niet alleen vader Jos Verstappen, maar ook de moeder van Max en Victoria Verstappen is een snelheidsduivel. Ze heet Sophie Kumpen, is kartracer van beroep, en komt uit België. Allé, Max en Victoria zijn stiekem half Belgisch! Met zulke ouders is het eigenlijk een wonder dat Victoria niet autocoureur, maar modemeisje geworden is. Ze heeft sinds kort har eigen kledingmerk, genaamd Unleash The Lion. Verder houdt de blondine zich bezig met reizen en is ze ook veel in de sportschool te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.