Sylvana IJsselmuiden schrikt enorm van deze krankzinnige reacties op eigen Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een beetje advies gevraagd aan haar fans op Instagram, maar wordt nu nogal overdonderd door de reacties.

De blonde presentatrice weet wel dat er veel mannen met flauwe humor of een beetje plat gedrag in haar volgersaantallen zitten. Sylvana IJsselmuiden had dus kunnen verwachten dat er dit soort reacties naar boven zouden komen. Maar toch vindt ze het wel bijzonder. De reacties zijn gelukkig niet echt naar, maar wel bijzonder genoeg dat Sylvana even de beste greep uit haar reacties weer deelt op Instagram.

Het begon allemaal met een onschuldig filmpje van Sylvana IJsselmuiden

De blondine weet niet wat ze meemaakte toen ze een redelijk onschuldige video op haar Instagram account deelde. Daarin meldde ze even dat ze de F1 nogal mistte en dat het zo lang nog zou duren voordat de Formule1 terug zou komen. Sylvana wist niet wat ze met haar tijd moest doen. Ze dronk in haar eentje een wijntje om de pijn iets te verzachten. Maar dat hielp natuurlijk niet enorm. Gelukkig ware er nog meer dan genoeg volgers die Sylvana een handje wilde helpen met het oplossen van haar zeer grote probleem. En dat deden ze op creatieve manieren. Kijk maar even mee.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

De bizarre opmerkingen van Sylvana IJsselmuiden

Natuurlijk kon je ervan op aan gaan dat er op de video van Sylvana bijzondere adviezen zouden volgen. En dat is dan ook exact wat er gebeurt is. De fans van Sylvana hebben haar comments overstroomd met de meest bijzondere opmerkingen die je kan bedenken. Als Sylvana het racen zo mist, dan weet één fan daar nog wel een goede oplossing voor. En je kan hem heel eerlijk ook geen ongelijk geven. Al is het misschien niet helemaal wat Sylvana wilde horen. Maar goed, dat krijg je ervan als je fans om advies gaat vragen. Dan zitten daar soms wel eens een aantal bijzondere en minder bruikbare antwoorden tussen. Die over een fles laxeermiddel is toch wel het toppunt van vreemde antwoorden. Maar het had natuurlijk nog veel erger gekund, dus al in al valt het nog mee.

Lees ook: Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Een andere fan raadt Sylvana IJsselmuiden iets heel bijzonders aan

De meest opvallende opmerking komt weer van een andere fan van de blondine. Die heeft nog wel advies over hoe ze haar dagen in moet gaan vullen en weet gelijk een goede manier om een beetje calorieën kwijt te raken in het proces. Die stelt namelijk een langdurig nachtelijk avontuur voor aan de presentatrice. En ze bedankt hem hartelijk voor de suggestie. Misschien dat Sylvana haar vriend dus een zeer aangename periode tegemoet gaat de komende tijd. Dat zou voor hem toch wel erg fijn zijn. Sylvana lijkt in ieder geval fan van het idee, dus dat belooft nog wat te gaan worden de komende weken. Nu maar hopen dat haar vriend daar klaar voor is. Mocht dat zo zijn, dan mag de vriend van Sylvana deze fan wel enorm gaan bedanken.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Sylvana, dan moet je even naar haar Instagram kanaal gaan. Daar kan je de blondine in al haar glorie bekijken namelijk. En dat is echt wel de moeite waard.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.