Foto: De loszittende kleding van Lies Zhara valt bijna van haar schouders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft normaal zo’n goed gevoel voor mode en stijl. Maar toch laat ze het met haar nieuwe look enorm afweten.

Als je Lies Zhara een tijdje volgt online, dan weet je dat de blondine ontzettend goed kan zijn in het maken van foto’s, waarbij ze de mooiste kleding draagt. Dat is meestal erg fijn voor haar volgers, die genieten van elk plaatjes wat de blondine online zet. Maar nu heeft ze iets op Instagram geplaatst, waar niemand iets van snapt.

De modeflater van Lies Zhara

Lies Zhara, een opkomende influencer in Nederland, staat bekend om haar gedurfde keuzes, maar haar recente kledingkeuze laat veel te wensen over. Ze heeft een voorliefde voor zwart en wit, wat normaal gesproken stijlvol kan zijn, maar in dit geval komt het slonzig over door de ongebruikelijke pasvorm. De veel te grote broek en het veel te grote bovenstukje vallen bijna van haar schouders af. Je hebt oversized, en ook véél te oversized. Van een pasvorm is niet eens meer te spreken.

Lees ook: Video: Lies Zhara danst in loszittende pyjama met zusje

Verlies van Lies Zhara haar vrouwelijke vormen

Het is zonde dat de veel te grote kledingkeuze van Lies Zhara ervoor zorgt dat je nauwelijks iets ziet van haar vrouwelijke vormen, vooral omdat ze hard werkt aan zichzelf in de sportschool. De nadruk op comfort lijkt hier het mooie te overschaduwen. De subtiele charme die Lies normaal gesproken uitstraalt, gaat verloren in de stofoverschot. Het is zo bizar dat iemand die zo toegewijd is aan haar fysieke welzijn en mooie outfits, zo’n modemisser zou dragen.

Lies Zhara is een snel opkomende influencer

Meer up and coming dan Lies Zhara ga je ze niet snel vinden. De blondine is hard op weg om één van de grootste influencers van Nederland te worden. Met de mooiste Instagram foto’s, de grappigste TikTok filmpjes en de leukste Twitch streams verdient Lies haar plekje in de top absoluut. Haar spontaniteit en heerlijke oprechte lach betoveren langzaamaan iedereen in ons kikkerlandje.

Het Geheim achter Lies Zhara’s Succes op Social Media

Wat is een influencer nou zonder Instagram en TikTok? Lies Zhara heeft het belang ervan goed begrepen en weet precies hoe ze de platformen moet gebruiken. Op TikTok geniet ze van de leuke comments van haar duizenden fans. Ze deelt graag leuke video’s met haar volgers. Ook op Instagram is Lies zeer actief. Ze communiceert met fans in de opmerkingen onder haar foto’s en laat veel van zichzelf zien. Haar foto’s en video’s zijn soms gedurfd, maar haar fans smullen ervan. Haar groeiende volgers aantallen getuigen van haar succes.

Lees ook: Lies Zhara moet foto slim censureren vanwege doorschijnend stofje

De betoverende vormen van Lies Zhara

Ondanks de recente modeflater blijven de betoverende vormen van Lies Zhara een onmiskenbaar onderdeel van haar aanwezigheid op social media. Haar Instagram-feed, doorspekt met foto’s die nogal gedurfd zijn, benadrukt haar natuurlijke schoonheid. Lies Zhara’s vermogen om haar mooie vormen te omarmen en te laten zien draagt ongetwijfeld bij aan haar groeiende populariteit. Ze bezit een unieke mix van charme, stijl en elegantie die haar tot een influencer maakt die niet snel vergeten zal worden.

Het Instagram fenomeen Lies Zhara

Ondanks haar discutabele kledingkeuze blijft Lies Zhara een fenomeen op Instagram. Haar pagina is een visueel spektakel met leuke foto’s. Dat moet je wel even gezien hebben natuurlijk!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!