Sylvana IJsselmuiden onthult langverwachte foto in rode jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer feest, want Sylvana IJsselmuiden heeft een prachtige foto in een pittige kalender. En dat moest gevierd worden in stijl, met bijpassende rode jurk.

De afgelopen weken hebben de mensen van FHM natuurlijk hun nieuwe kalender al een beetje lopen teasen, maar vandaag is hij dan eindelijk officieel verkrijgbaar. En in die kalender staat wel een hele bijzondere dame. Niemand minder dan de ster van Dumpert en Expeditie Robinson kandidaat Sylvana IJsselmuiden komt in de kalender voor met een wel heel spannend plaatje. Speciaal voor de kalender heeft Sylvana weer een leuke en vooral erg shoot laten doen. De feestelijke kalender moest natuurlijk goed ingeleid worden en daarom was er een grandioos feestje gepland. En Sylvana kwam daar natuurlijk opdagen. Speciaal voor de gelegenheid had ze een verleidelijke rode jurk uitgezocht. En die stond haar ook adembenemend.

Lees ook: Flink afgevallen Sylvana IJsselmuiden geniet op deze foto van Expeditie Robinson

Sylvana beleeft spannend feestje

Sylvana maakte iedereen nieuwsgierig toen ze een spannende foto van zichzelf in een leuke rode jurk plaatste op haar Instagram pagina. Ze was op weg naar iets leuks, maar wat dan? Wat voor feestelijks had Sylvana te vieren? Had het iets te maken met Expeditie Robinson? Of was het weer iets heel anders? Mensen hoefden gelukkig niet heel lang te gissen over de mysterieuze plannen van de beeldschone blondine. Die was namelijk onderweg naar de gezellige borrel in social club ‘The Butcher’ voor de speciale onthulling van haar nieuwe kalenderfoto. En dat moment werd natuurlijk groots gevierd. Sylvana werd even geleden al bekroond met ‘mooiste vrouw van Nederland’ en die eer moet natuurlijk wel hoog gehouden worden. Daarom ging Sylvana maar al te graag op de foto om te bewijzen dat ze nog steeds de knapste dame van het land is.

Sylvana deelt trots haar nieuwe foto

Het is geen geheim dat Sylvana blij is met het dat ze heeft gekregen. En daar moet ze ook zeker trots op zijn, want de blonde presentatrice ziet er gewoonweg prachtig uit. Trots deelt ze daarom ook de foto die speciaal voor de kalender gemaakt is. Zo trots als een pauw laat ze aan iedereen het nieuwe plaatje zien. Niet alleen ziet Sylvana er op de foto extreem charmant en elegant uit, ook weet ze zoals gebruikelijk zeer aantrekkelijk en verleidelijk over te komen. Een talent wat maar weinig vrouwen echt goed beheersen. Sylvana is terecht een van de meest knappe vrouwen van het land.

Sylvana vindt het allemaal een grote eer

Soms willen sterren als ze te groot worden een beetje naast hun schoenen gaan lopen. Maar niet Sylvana, zij is namelijk nog steeds enorm vereerd dat iedereen haar zo bijzonder vindt. Met haar foto in de kalender mogen vindt Sylvana dan ook een hele eer. Haar bescheiden persoonlijkheid maakt Sylvana veel leuker dan de gemiddelde BN’er. Met Sylvana zou je namelijk makkelijk een biertje in de kroeg kunnen doen. En dan natuurlijk samen naar haar nieuwe foto kijken. Dan kan ze gelijk laten zien hoe blij ze daarmee is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!