Stylist Roos Reedijk deelt lekkere video als afsluiter Kopen Zonder Kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige styliste Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken sluit het seizoen van het populaire programma in stijl af.

Roos Reedijk heeft een lekker video gemaakt voor fans

De knappe blondine ken je natuurlijk van het programma Kopen Zonder Kijken en daar weet Roos altijd elke keer weer zichzelf van haar beste kant te laten zien. Het seizoen is inmiddels voorbij, maar ze heeft even een lekkere video gemaakt voor haar volgers, vol met de hoogtepunten van haar televisieoptredens. En dat ziet er natuurlijk erg lekker uit vooral. Roos is een dame met een flinke portie zelfspot en dat straalt ze met dit soort posts op Instagram erg goed uit. Het is dus wachten op het volgende seizoen van het mooie programma, zodat je meer van dit soort lekkere beelden voorgeschoteld krijgt.

Lees ook: Video: Roos Reedijk van Kopen zonder Kijken aangevallen na misstap in kledingkast

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RR INTERIOR (@roos_reedijk)

Roos Reedijk deelt graag hoogtepunten met haar volgers

De knappe styliste deelt natuurlijk graag haar hoogtepunten uit Kopen Zonder Kijken met haar volgers. Ze vindt de interactie met de mensen online in ieder geval erg leuk. Soms is het natuurlijk iets minder, zoals toen Roos een kleine blunder had met een kast. Daar kan je in dit artikel alles over lezen! Maar meestal vindt Roos de aandacht van haar volgers erg fijn. Ze houdt er van om een beetje in de aandacht te kunnen staan. En dat heeft ze met al haar knappe werk in Kopen Zonder Kijken ook wel verdiend. De aantrekkelijke blondine weet prima hoe ze een leuke foto of een leuk filmpje moet maken om haar volgers het naar de zin te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RR INTERIOR (@roos_reedijk)

Televisiekijkend Nederland werd spontaan verliefd op Roos Reedijk

Al vanaf het eerste moment dat de knappe blondine op het scherm verscheen was het liefde op het eerste gezicht voor vele Nederlandse mannen. En gelijk hebben ze hoor, want wat is deze prachtige dame toch ook een feestje om naar te mogen kijken. Roos kan niet alleen huizen heel erg goed stylen, maar ook prima zichzelf. Dat zie je wel op de plaatjes van de aantrekkelijke styliste, of tijdens de uitzendingen van Kopen Zonder Kijken. Roos weet zichzelf daar altijd op een mooie manier te presenteren. Met haar aantrekkelijke looks en leuke persoonlijkheid heeft ze alle Nederlandse televisiekijkende mannen in ieder geval erg blij gemaakt.

Roos Reedijk is hopelijk snel weer op televisie

Het seizoen van Kopen Zonder Kijken zit er weer op, maar hopelijk is de beeldschone styliste Roos Reedijk binnenkort weer te zien. Het programma is erg goed bevallen, dus een nieuwe seizoen zal er ongetwijfeld inzitten. En dan hopelijk weer met de knappe blondine als styliste van de show. Dan mag ze weer elke aflevering in een ander mooi pakje op komen dagen. Daar zouden een hoop mensen toch wel erg gelukkig van worden als dat gebeurt. Het programma zou zonder haar toch niet helemaal hetzelfde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?