Foto: Jade Anna laat je helemaal naar binnen kijken tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Jade Anna laat haar volgers even meegenieten met een wel erg spannende trainingssessie. Dat ziet er goed uit!

Jade Anna laat volgers meegenieten van spannende training

De knappe influencer heeft een ongelooflijk druk schema. Het is voor haar dan ook alstig om nog een gaatje te vinden om te gaan sporten. En dat terwijl sporten natuurlijk ontzettend belangrijk is. Maar Jade Anna weet dat ook en probeert er dan ook genoeg tijd voor vrij te maken. Het is nu toch gelukt om een uurtje te gaan sporten en na afloop van dat uurtje moet Jade Anna natuurlijk even afkoelen en bijkomen. Terwijl ze dat doet, vindt de knappe dame het tijd voor een kleine update naar haar volgers, zodat die ook weten waar ze mee bezig is. En terwijl ze dat doet vergeet ze even dat je vanaf deze kant, zo bij de influencer naar binnen kan kijken. Het leverde een wel heel erg spannend trainingsmomentje op.

Lees ook: Foto: Jade Anna laat per ongeluk veel meer zien dan alleen haar nieuwe schoenen

Jade Anna lijkt heel erg voldaan op nieuwe foto

De verleidelijke influencer lijkt op haar nieuwe foto wel heel erg voldaan. Dat snappen we ook wel, want ze heeft eindelijk de tijd gevonden om een lekker uurtje te gaan sporten. Daar mag ze ook heel tevreden mee zijn. Aan het einde van het sporten pakt Jade Anna een momentje voor zichzelf en de foto die ze dan maakt is vele malen spannender dan eigenlijk de bedoeling was. Omdat je zo diep in het topje van Jade Anna kan kijken, zie je een hele andere kant van de knappe blondine dan je gewend bent. Natuurlijk is de foto niet vervelend om te mogen zien, maar het is wel een kleine verrassing voor haar fans, die niet hadden gerekend op zo’n verleidelijk plaatje.

De verleidelijke sportpakjes van Jade Anna

De knappe influencer kan natuurlijk niet zomaar in haar normale kleding naar de sportschool. Ze heeft een verzameling aan verleidelijke sportpakjes die ze aan kan doen naar de sportschool. En die pakjes zorgen ervoor dat alle foto’s en filmpjes die Jade Anna maakt vanuit de sportschool, er ook zo ongelooflijk leuk uit zien. Mensen vinden het altijd fijn om Jade Anna in dit soort pakjes bezig te zien.

Jade Anna komt tot leven in de sportschool

Natuurlijk heeft Jade Anna een ongelooflijk goed . Dat krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. En dus brengt Jade Anna enorm veel tijd door in de sportschool. Dat zorgt er niet alleen voor dat ze een fantastisch heeft aan het einde van de rit, maar heeft ook als gevolg dat ze een heleboel leuke foto’s en filmpjes kan maken voor haar volgers. De sportschool is wat dat betreft een bron aan content. En Jade Anna is van plan om zoveel mogelijk foto’s en video’s va zichzelf in de sportschool te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!