Strak ingepakte Jutta Leerdam filmt zichzelf in verlaten sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam weet zichzelf altijd op haar best te presenteren. Of dat nou in de sportschool is of tijdens een feestje.

Als het op schaatsen aankomt, is Jutta Leerdam een naam die niet onopgemerkt voorbijgaat. Maar wist je dat deze blondine niet alleen op het ijs schittert, maar ook in de sportschool? In een recente video deelde ze haar workout-routine met haar volgers, en zoals altijd wist ze niet alleen haar spieren te trainen, maar ook de harten van haar fans te veroveren.

Deze verlaten sportschool is Jutta’s persoonlijke speeltuin

In de video traint Jutta in een bijna verlaten sportschool, alsof het haar eigen koninkrijk is. In strakke sportkleding, die haar atletische bouw accentueert, neemt ze plaats op een fiets. Het lijkt bijna alsof ze de sportschool voor zichzelf heeft. Jutta begint aan haar oefeningen met de passie van een ware kampioen. Al haar fans mogen meegenieten van dit mooie moment.

Dit valt op bij Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is niet zomaar een schaatsster, want ze is ook een mode-icoon in de sportschool. Terwijl ze rustig op de fiets trapt, valt haar keuze voor een wit topje ontzettend op. Niet alleen perfect voor de work-out, maar ook een visueel feestje voor haar fans. Het topje past als een handschoen bij haar atletische lichaamsbouw, waardoor haar meest bewonderenswaardige kenmerken nog meer naar voren komen. Het lijkt erop dat Jutta, zelfs tijdens het sporten, haar modebewuste kant niet kan verbergen.

Jutta Leerdam en haar sportieve outfits kloppen altijd

Het is geen toeval dat Jutta er tijdens haar work-outs altijd onberispelijk uitziet. Ze denkt grondig na over wat ze draagt en zet zich in om haar fans het beste van zichzelf te laten zien. Het witte topje is geen willekeurige keuze. Het is een doordachte beslissing om haar beste delen in de schijnwerpers te zetten. Ze heeft goed nagedacht over welk kledingstuk het beste bij deze sportieve activiteit past. Terwijl Jutta haar oefeningen doet, wordt duidelijk dat haar uithoudingsvermogen niet beperkt is tot het ijs. Haar volgers kunnen niet anders dan bewonderend toekijken terwijl ze getuige zijn van de inspanning die deze sportieve blondine in haar training steekt.

Het contrast tussen Jutta Leerdam in de sportschool en tijdens feestjes is groot

Het contrast tussen Jutta in de sportschool en Jutta op een feestje met Jake Paul is als dag en nacht. In de sportschool dompelt ze zich onder in simpele, maar prachtige sportkleding die haar atletische bouw benadrukt. Haar focus ligt op de workout. Maar wanneer de setting verandert naar een feestje met Jake Paul, ondergaat Jutta een ware transformatie. Ze verschijnt volledig opgemaakt met de mooiste jurk uit haar kast om haar vormen gewikkeld. Dit pakje is duidelijk bedoeld om Jake Paul en andere mannen op het feest eens flink te imponeren. Jutta schakelt moeiteloos tussen de twee outfits. Het ene moment zit ze vol overtuiging te sporten en het volgende moment is ze weer druk in de weer met een leuk feestje. Dat maakt Jutta ook zo interessant om te volgen. Je weet nooit wat er staat te gebeuren.

Duik in Jutta’s wereld op Instagram!

Benieuwd naar meer van Jutta’s mooie plaatjes, zowel in de sportschool als op glamoureuze feestjes? Mis geen moment en volg Jutta Leerdam op Instagram! Daar deelt ze al haar avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.