Sociale Schoonheden met o.a. Stijn Fransen en Leonie ter Braak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat doet Nederland op een vrije dag met lekker weer? Naar buiten! Ook deze sociale schoonheden zochten, ieder op hun eigen manier, de zon op. Stijn Fransen maakte een wandelingetje, Fien Vermeulen bakte ze bruin, Leonie ter Braak zocht verkoeling en Olcay Gulsen genoot van balkon-zon!

Stijn Fransen

Stijn Fransen maakte een wandeling langs het water op deze warme dag. Toen er een camera op haar snoet gericht werd ging ze ’n beetje gek doen. Als haar fratsen ook een glimlach op jouw gezicht toveren, is Stijns missie geslaagd.

Olcay Gulsen

“Hi”, zegt Olcay Gulsen. De modeontwerpster geniet van de zon op veilige hoogte. Hoewel, kijkt je wel uit dat je niet achterover dondert, Olcay?

Leonie Ter Braak

Leonie ter Braak is een echte dame uit het oosten. Die drinkt in de zon gewoon een verfrissend pilsje dus! Proost!

Fien Vermeulen

Ga met warm weer niet massaal naar het strand, maar creëer gewoon een strand dicht bij huis. Fien Vermeulen geeft het goede voorbeeld. Zoek het dichtstbijzijnde watertje op en trek je bikini aan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.