OG3NE brengt ‘ode’ aan de vieze oude man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hey, vieze oude man! Handjes thuis! Wees niet bang: je hoeft je heus niet aangesproken te voelen. OG3NE zingt deze tekst alleen omdat ie in één van de grootste hits van de klassieke damesgroep The Three Degrees voorkomt. Hoewel ‘je mag kijken, maar aanraken? ho maar’ in deze tijd natuurlijk een toepasselijke boodschap is.

Het repertoire van The Three Degrees staat op het lijf van OG3NE geschreven. De driekoppige vrouwenformatie uit Amerika zingt swingend driestemmig, net als ‘onze’ Lisa, Amy en Shelley. De zusjes mochten al eens met één van The Three Degrees-zangeressen in een uitverkochte ArenA optreden, dus hoefden onze Home Isolation-experts waarschijnlijk nauwelijks te oefenen voor hun nieuwste medley.

Lees ook: OG3NE trekt legaal volle zalen

De Amerikaanse OG3NE

OG3NE is niet de eerste meidengroep die met zuivere driestemmigheid de hitlijsten beklimt. The Three Degrees, een steeds wisselende formatie van drie vrouwen, scoorde tientallen jaren geleden al hits in Nederland. Perfect medley-materiaal dus. Vooral ‘ ol’ Man’ is in deze tijd erg toepasselijk.

Lees ook: OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

Niet omdat OG3NE zo vaak belaagd wordt door vieze oude mannetjes, maar omdat songteksten als ‘hou je handen thuis’ en ‘kijken, maar niet aanraken’ goed matchen met onze corona-voorschriften. Je hoeft je, tenzij je een 1,5-meter-afstand-zondiger bent, echt niet aangesproken te voelen dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!