Sociale Schoonheden met o.a. Katja Schuurman, Monica Geuze en Rens Kroes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je had het kunnen weten: na een karrenvracht aan zwangerschapsaankondigingen, volgen de babybuik-updates op Instagram elkaar in een rap tempo op. Katja Schuurman en Rens Kroes laten zien hoe ‘ver’ ze zijn…

Katja Schuurman

Een kleine, of inmiddels eigenlijk héél grote, zwangerschapsupdate van de altijd betoverende Katja Schuurman: het gaat lekker! De krullenbol liet zich zelfs in hoogzwangere toestand fotograferen voor LINDA.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Rens Kroes

Laten we meteen Rens Kroes maar even meepakken dan. De ‘zus van’ is namelijk ook zwanger, en laat haar volgers op Instagram zien hoe de boel groeit. Ondanks die buik is de blondine nog steeds niet uit haar keuken weg te slaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Monica Geuze

Iets wat je niet moet gaan doen als je zwanger bent: motorcrossen! Monica Geuze heeft haar portie al gehad, dus stapte de influencer met een brede glimlach op een ronkende tweewieler. Schik dat ze had!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Abbey Hoes

Abbey Hoes staat wat ons betreft zéér hoog op de ‘BN’ers met de meest smaakvolle, maar toch smakelijke Instagrampagina’-lijst. Ook haar meest recente kiekjes zijn om te smullen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten