Sociale Schoonheden met o.a. Katja Schuurman, Monica Geuze en Rens Kroes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je had het kunnen weten: na een karrenvracht aan zwangerschapsaankondigingen, volgen de babybuik-updates op Instagram elkaar in een rap tempo op. Katja Schuurman en Rens Kroes laten zien hoe ‘ver’ ze zijn…

Katja Schuurman

Een kleine, of inmiddels eigenlijk héél grote, zwangerschapsupdate van de altijd betoverende Katja Schuurman: het gaat lekker! De krullenbol liet zich zelfs in hoogzwangere toestand fotograferen voor LINDA.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Rens Kroes

Laten we meteen Rens Kroes maar even meepakken dan. De ‘zus van’ is namelijk ook zwanger, en laat haar volgers op Instagram zien hoe de boel groeit. Ondanks die buik is de blondine nog steeds niet uit haar keuken weg te slaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Monica Geuze

Iets wat je niet moet gaan doen als je zwanger bent: motorcrossen! Monica Geuze heeft haar portie al gehad, dus stapte de influencer met een brede glimlach op een ronkende tweewieler. Schik dat ze had!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Abbey Hoes

Abbey Hoes staat wat ons betreft zéér hoog op de ‘BN’ers met de meest smaakvolle, maar toch smakelijke Instagrampagina’-lijst. Ook haar meest recente kiekjes zijn om te smullen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes) op

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten