Sociale Schoonheden met o.a. Katja Schuurman, Monica Geuze en Rens Kroes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je had het kunnen weten: na een karrenvracht aan zwangerschapsaankondigingen, volgen de babybuik-updates op Instagram elkaar in een rap tempo op. Katja Schuurman en Rens Kroes laten zien hoe ‘ver’ ze zijn…

Katja Schuurman

Een kleine, of inmiddels eigenlijk héél grote, zwangerschapsupdate van de altijd betoverende Katja Schuurman: het gaat lekker! De krullenbol liet zich zelfs in hoogzwangere toestand fotograferen voor LINDA.

Rens Kroes

Laten we meteen Rens Kroes maar even meepakken dan. De ‘zus van’ is namelijk ook zwanger, en laat haar volgers op Instagram zien hoe de boel groeit. Ondanks die buik is de blondine nog steeds niet uit haar keuken weg te slaan!

Monica Geuze

Iets wat je niet moet gaan doen als je zwanger bent: motorcrossen! Monica Geuze heeft haar portie al gehad, dus stapte de influencer met een brede glimlach op een ronkende tweewieler. Schik dat ze had!

Abbey Hoes

Abbey Hoes staat wat ons betreft zéér hoog op de ‘BN’ers met de meest smaakvolle, maar toch smakelijke Instagrampagina’-lijst. Ook haar meest recente kiekjes zijn om te smullen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.