Sociale Schoonheden met Britt Scholte en Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een lange sombere periode zijn we met z’n allen klaar voor meer vrolijkheid! Deze Sociale Schoonheden laten zien hoe dat moet: Britt Scholte loopt voorop met haar brede lach, gevolgd door Birgit Schuurman die lol trapt met Victoria Koblenko. Ook Michaëlla Krajicek voelt zich geweldig. Nochtli heeft nog even tijd nodig…

Britt Scholte

Britt Scholte is blij dat het de goede kant op gaat met de landelijke gezondheid. Ze mist het allemaal: restaurants, vakantie, knuffelen… en lachen! Het liefst zo hard mogelijk. Op deze foto kon ze het nog. Zou ze het inmiddels verleerd zijn?

Birgit Schuurman

Dit is een crossover waar we lang naar uitgekeken hebben! Birgit Schuurman ging buurten bij Victoria Koblenko. Da’s een sandwich waar je graag tussen zou liggen, toch?

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek voelt zich helemaal happy vandaag! Hoe ze dat aan haar volgers duidelijk maakt? Met dit veelzeggende videootje. Zou Michaëlla doorhebben dat dat vrolijke gevoel besmettelijk is?

Nochtli

Hoewel Nochtli niet in de Verenigde Staten woont, houden de gebeurtenissen daar haar enorm bezig. Met deze foto, waarop de fitgirl letterlijk gevloerd is, betuigt ze haar steun.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?