Sociale Schoonheden met Britt Scholte en Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een lange sombere periode zijn we met z’n allen klaar voor meer vrolijkheid! Deze Sociale Schoonheden laten zien hoe dat moet: Britt Scholte loopt voorop met haar brede lach, gevolgd door Birgit Schuurman die lol trapt met Victoria Koblenko. Ook Michaëlla Krajicek voelt zich geweldig. Nochtli heeft nog even tijd nodig…

Britt Scholte

Britt Scholte is blij dat het de goede kant op gaat met de landelijke gezondheid. Ze mist het allemaal: restaurants, vakantie, knuffelen… en lachen! Het liefst zo hard mogelijk. Op deze foto kon ze het nog. Zou ze het inmiddels verleerd zijn?

Birgit Schuurman

Dit is een crossover waar we lang naar uitgekeken hebben! Birgit Schuurman ging buurten bij Victoria Koblenko. Da’s een sandwich waar je graag tussen zou liggen, toch?

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek voelt zich helemaal happy vandaag! Hoe ze dat aan haar volgers duidelijk maakt? Met dit veelzeggende videootje. Zou Michaëlla doorhebben dat dat vrolijke gevoel besmettelijk is?

Nochtli

Hoewel Nochtli niet in de Verenigde Staten woont, houden de gebeurtenissen daar haar enorm bezig. Met deze foto, waarop de fitgirl letterlijk gevloerd is, betuigt ze haar steun.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.