Schrijfster Heleen van Royen onthult pikantste hoofdstuk uit haar nieuwe boek: ‘spuitende vrouwen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

JUICE, het nieuwe boek van Heleen van Royen, gaat zeker niet alleen over juicekanalen. Dat ontdekte Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop toen hij met de schrijfster in gesprek ging.

Heleen geeft toe, haar boek gaat over nattigheid

De prachtige schrijfster Heleen van Royen heeft een nieuw boek uitgebracht en dat eigenlijk over de opkomst van de Juicekanalen. Je krijgt er steeds meer mee te maken, al die roddelkanalen die van alles en nog wat uit het verleden naar boven halen om maar een goed verhaal te krijgen. Maar behalve die ‘juice’ gaat het boek van Heleen ook nog eens over hele andere nattigheid. Namelijk de spuitende vrouwen. Heleen zegt zelf dat er een hele tutorial voor vrouwen te vinden is tussen de pagina’s van haar nieuwste boek. Als dat geen spannend leesvoer is, dan weten wij het ook niet meer. JUICE is zeker de moeite waard om te lezen dus.

Lees ook: Heleen van Royen lanceert haar nieuwe boek ‘JUICE’ met foto in

Heleen van Royen maakt spamberichten goed met heerlijke foto

De aantrekkelijke schrijfster is de laatste paar dagen ook flink aan het posten over haar nieuwe boek. En dat heeft ze zelf ook wel door. Ze verontschuldigt zichzelf voor alle spam die ze deelt met haar volgers: “Bij voorbaat excuses voor de spam. De lancering van JUICE was in alle opzichten geslaagd. Zoveel lieve mensen! Schitterend weer. Prachtige locatie. Mooie woorden en kadootjes. Dank aan alle aanwezigen!” Maar om het nog even extra goed te maken plaatst Heleen een hele mooie foto van zichzelf. Daarin zit ze op bed in een uitdagende outfit, waarvan de voorkant flink openhangt. Daardoor heb je zicht op alle mooie vormen van de knappe schrijfster. Heleen laat er geen gras over groeien en zorgt ervoor dat haar fans een hele verleidelijke kant van haar te zien krijgen. En dat is zeer fijn om naar te mogen kijken, aangezien Heleen een wel heel erg spannend setje aan heeft getrokken.

Lees ook: Video: Heleen van Royen trekt bijna alles uit voor extreem fotoshoot
Zelfs Johan Derksen beveelt iedereen het boek van Heleen van Royen aan

Iedereen is fan van het nieuwe boek van Heleen van Royen. Dat blijkt maar weer wanneer zelfs Johan Derksen het boek begint aan te prijzen bij de kijkers van Vandaag Inside. En daar deed de bromsnor best wel een beetje zijn best voor. Hij heeft misschien ook wel een beetje een zwak voor de aantrekkelijke schrijfster. Dat maakt het gelijk een stuk makkelijker om een boek als dit aan te prijzen. Hij doet dat natuurlijk wel met een flinke knipoog, maar dat is niet erg. Heleen vindt de steun die ze krijgt natuurlijk helemaal fantastisch. Ze deelt het fragment ook maar even op haar eigen Instagram, zodat iedereen ervan kan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!