Schokkend: Monique Smit is enorm zwanger en dat zie je niet alleen aan haar buik!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit is alweer een paar maanden zwanger en dat begin je te merken, maar niet alleen aan haar buik.

Knappe zangeres Monique Smit begint te groeien

De aantrekkelijke blondine Monique Smit, de zus van zanger Jan Smit, is inmiddels alweer een tijdje zanger. Dat begin je nu toch wel echt heel goed te zien. De knappe zangeres heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je goed uitzicht hebt op haar troeven. En vanwege de zwangerschap lijken die een stuk groter te worden dan ze waren. Nu waren de prachtige vormen op het van Monique al niet aan de kleine kant, maar dit wordt wel heel opvallend. Toch fijn dat zo’n zwangerschap allemaal verborgen voordelen alsnog met zich mee brengt. Monique plaatst een foto van haar aantrekkelijke om haar volgers ook een beetje te kunnen laten genieten.

Lees ook: In gehulde Monique Smit deelt heerlijke foto vanuit bubbelbad

De prachtige vormen van het van Monique Smit

De zeer aantrekkelijke zangeres heeft een ongekend goed . Ze heeft natuurlijk nu een beetje een buikje vanwege haar zwangerschap, maar na haar vorige keren wist ze die snel weg te trainen na het bevallen. De verwachting is dat dit ook snel weer gebeurt. De troeven van Monique lijken vanwege de zwangerschap wel te groeien. En daar zijn haar volgers natuurlijk zeer tevreden over. Die kunnen nu extra genieten de komende maanden, omdat ze meer van de aantrekkelijke zangeres kunnen zien. Monique heeft speciaal voor de foto een strak badpakje aangetrokken, zodat je extra goed kan kijken naar haar veranderende .

Monique Smit kan haar geluk niet op momenteel

De prachtige zangeres is momenteel ontzettend gelukkig. Het gaat goed met haar carrière, haar nieuwe kindje is op komst en ze is nog steeds ontzettend gelukkig in de liefde. En als het goed gaat met Monique, dan geeft ze meestal cadeautjes weg. Die cadeautjes nemen de vorm aan van prachtige foto’s voor haar volgers, die Monique op haar Instagram plaatst. De knappe blondine weet wel hoe ze haar volgers moet vermaken en vooralsnog stelt ze niet teleur. Met al die mooie foto’s op haar Instagram is niet alleen Monique heel gelukkig, maar haar volgers ook zeker.
De troeven van Monique knallen uit haar gevaarlijke printje

De aantrekkelijke blondine heeft besloten om nog een foto in een uiterst spannend setje te plaatsen. Monique Smit heeft namelijk meer dan genoeg uitdagende setjes liggen om dat te kunnen doen. In dit spannende panterprintje ziet Monique er ontzettend knap uit. Haar volgers zullen ook zeker smullen van haar grote troeven die bijna naar buiten knallen in deze bijzondere outfit. Monique Smit weet met haar gevaarlijke setje ontzettend goed hoe ze overkomt. De spannende foto maakt in ieder geval veel los onder haar volgers die een flink aantal reacties achterlaten onder de post. Monique vindt dat soort interactie met haar fans alleen maar fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!