Schaatsster Selma Poutsma (24) laat volgers smelten met geweldige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De sportieve Selma Poutsma is de nieuwste sensatie op de Nederlandse schaatsbanen. En die moet je natuurlijk wel even bewonderd hebben. 

Selma Poutsma, de 24-jarige Nederlandse shorttrackster en langebaanschaatsster, heeft niet alleen op het ijs succesvolle prestaties neergezet, maar ook haar volgers weten te betoveren met een onweerstaanbare foto.

Wie is Selma Poutsma nou precies?

Van 2014 tot en met 2018 vertegenwoordigde de mooie schaatsster Frankrijk, maar haar ware triomfen begonnen pas echt toen ze terugkeerde naar Nederland.Als atlete heeft ze indruk gemaakt door samen met Xandra Velzeboer goud te winnen op de 500 meter tijdens de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Seoul. Haar recente overwinning toont niet alleen haar sportieve kant, maar ook de sterke band die ze deelt met haar mede-shorttracker. Op deze video zie je de schaatssters in actie komen, al was dat wel nog maar het oefenrondje.

Selma Poutsma heeft ongelooflijk goede vormen te pakken

Wat opvalt aan Selma Poutsma is niet alleen haar indrukwekkende prestaties op het ijs, maar ook haar fysieke gesteldheid en fotogenieke uitstraling. Op de foto die recentelijk de aandacht trok, straalt ze met een brede grijns, gevangen in het moment van triomf. Haar atletische vorm en vastberadenheid zijn duidelijk zichtbaar, wat haar niet alleen tot een bewonderenswaardige sportvrouw maakt, maar ook tot een inspiratie voor velen.

Wat maakt haar recente overwinning zo bijzonder?

De overwinning in Seoul op de 500 meter was extra bijzonder, aangezien de finishfoto geen verschil tussen Poutsma en Velzeboer liet zien. Normaal is een van de schaatssters wel een fractie van een seconde eerder dan de ander. Deze gelijkheid resulteerde in een gezamenlijke huldiging, wat de prestatie van beide sportvrouwen des te unieker maakte. Selma, die dit seizoen al drie keer tweede was geworden, behaalde met deze zege haar eerste gouden medaille. En daar was ze natuurlijk erg trots op. Ze stond met alle andere schaatssters te stralen. In haar eigen woorden was ze een ‘blije broccoli’.

Ook buiten de baan om heeft Selma een interessant leventje

Naast haar indrukwekkende sportieve carrière deelt Poutsma haar leven ook buiten de schaatsbaan. Haar relatie met shorttracker Melle Cas Van ’t Wout houdt de gemoederen in ieder geval flink bezig. Melle is onderdeel van een schaatsfamilie, want ook zijn broer deelt de passie voor de sport. De broers Melle en Jens van ’t Wout delen niet alleen hun passie voor de sport maar ook een sterke band als beste vrienden. Samen eten, trainen, reizen en zelfs hotelkamers delen, de broers zijn vrijwel onafscheidelijk. Gelukkig voor Selma delen ze net niet alles. Anders was haar relatie toch gelijk wel heel erg prikkelend geweest. Dat stukje is nog heel gewoon aan het verhaal van de shorttrackster.

Selma Poutsma blijft opvallen met haar bijzondere foto’s

Met haar recente triomfen op het ijs en haar charismatische verschijning buiten de schaatsbaan, blijft Selma Poutsma niet alleen een opvallende atlete, maar ook een inspirerend figuur voor haar groeiende schare fans. En met al die mooie foto’s kan je als fan van deze schaatsster alleen maar genieten. De schaatsster laat het beste van zichzelf zien.

Meer zien van Selma doe je op Instagram

Deze bijzondere schaatsster wil je natuurlijk blijven volgen. Dat kan dan het beste via Instagram. Op haar pagina zie je de leukste foto’s van de sporter voorbij komen.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.