Foto: Blonde schaatsster Xandra Velzeboer (22) laat zien hoe fit ze is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Xandra Velzeboer weet met haar mooie foto’s het hele internet in haar greep te houden. Deze bijzondere schaatsster moet je gezien hebben.

Met deze overwinning veroverde Xandra Velzeboer haar fans

Xandra Velzeboer veroverde recentelijk de harten van schaatsliefhebbers door samen met Selma Poutsma goud te winnen. Niet op basis van milliseconden, maar door precies tegelijkertijd over de streep te komen. Nu betovert ze haar volgers met adembenemende foto’s die getuigen van zowel haar sportieve activiteiten, als haar geweldige gevoel voor stijl.

De overwinningshouding op het ijs van Xandra Velzeboer

Op het glinsterende ijs van de wereldbekerwedstrijden shorttrack straalt Xandra Velzeboer vanwege haar recente goud op de 500 meter. De finishfoto liet geen ruimte voor discussie. Samen met Selma Poutsma pakte ze de winst. De schaatsster deelde een unieke overwinningspose uit aan het publiek. Maar dat was niet het enige hoogtepunt, want Xandra Velzeboer, vergezeld door Selma Poutsma, Yara van Kerkhof, en Diede van Oorschot, greep ook het goud op de aflossing. Haar juichende enthousiasme op het ijs laat zien hoe blij ze het afgelopen kampioenschap was. Je kan haar echt uitbundig zien genieten. En dat vinden haar fans toch wel leuk om te zien.

De intense blik van Xandra Velzeboer

Buiten het schaatsseizoen staat Xandra Velzeboer vaak te poseren voor de foto. Haar houding iets gebogen en onthullend, en haar intense blik op de kijker gericht. Ze beheerst de kunst van het poseren, en haar uitstraling is zowel krachtig als elegant. De schaatsster weet niet alleen op het ijs indruk te maken, maar ook buiten de sportarena weet ze haar figuur en blik in haar voordeel te gebruiken. Daarom zijn de foto’s van Xandra ook zo buitengewoon leuk om naar te kijken. De schaatsster weet er goed voor te zorgen dat haar volgers flink genieten van haar mooie kiekjes. Met Xandra hoef je nooit verveeld te raken.

Meer dan alleen schaatsen voor Xandra Velzeboer

De leuke schaatsster schittert op het ijs als shorttrackster, maar haar aantrekkingskracht gaat verder dan haar sportieve prestaties. Wanneer ze niet bezig is met het snijden van bochten op de schaatsbaan, geniet ze van haar rust en laat ze zich van haar zachte kant zien voor de camera. Haar vermogen om liefdevol in de lens te kijken, geeft een glimp van de veelzijdigheid van deze sportvrouw met een hartverwarmende uitstraling. De lieve schaatsster weet op die manier in ieder geval ook een hoop fans erbij te krijgen.

Blonde krullen en wild karakter, zo is Xandra Velzeboer

Het blonde haar van Xandra Velzeboer vormt een krullende omlijsting voor haar gezicht, en deze kenmerkende lokken dragen bij aan haar algehele charme. Maar achter deze blonde krullen schuilt een wilde kant, een karakter dat mensen weet te hypnotiseren. Haar persoonlijkheid op en buiten het ijs is even dynamisch als haar wervelende krullen, waardoor ze niet alleen een sportster is, maar ook een fascinerende persoonlijkheid. Met haar prachtige gouden lokken ontkomt bijna niemand meer aan Xandra Velzeboer. Ze springt namelijk gelijk in het oog. Met lokken als deze, valt Xandra sowieso wel op bij het grotere publiek.

Meer zien van Xandra Velzeboer op Instagram

Als je meer wilt zien van Xandra Velzeboer, hoef je niet ver te zoeken. Ze is actiever dan ooit op Instagram, waar ze haar volgers trakteert op een mix van sportieve hoogtepunten, persoonlijke momenten en mooie foto’s.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.