Schaars geklede Jutta Leerdam is totale mismatch met haar schoonfamilie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam lijkt Amerika de laatste tijd vaker boven thuisland Nederland te verkiezen! Ziet ze haar eigen familie nog wel? Ze lijkt in ieder geval al erg close met haar schoonfamilie. Toch lijkt ze stiekem helemaal niet bij deze Amerikaantjes te passen!

Onze Jutta is weer op bezoek bij haar bekende vriend Jake Paul in de Verenigde Staten. Althans op bezoek, het lijkt inmiddels alsof Jutta Leerdam woont in het fascinerende land. Van Miami naar Texas naar Colorada, op basis van Jutta’s Instagram valt te geloven dat ze niet meer in Nederland is geweest in het afgelopen halfjaar.

Reuzin Jutta Leerdam past helemaal niet bij schoonfamilie

Jutta Leerdam staat bekend om haar bijzondere en bovenal imposante slideshows op Instagram. De meest random foto’s in één slideshow samengesteld. Dit Instagrambericht is er wederom een voorbeeld van. Een foto van Jake’s hond Thor, een foto in de sportschool, een enorm hete foto van Jutta en een foto van een schaal met fruit. Ondertussen lijkt dit een vast recept voor Jutta haar slideshows. Alleen eindigt de slideshow van de link hierboven met een opmerkelijke foto. De blondine is te zien met Pam Stepnick, de moeder van Jake Paul. Jutta Leerdam torent werkelijk boven het blonde Amerikaanse vrouwtje uit. Jutta is met haar 1.81 meter al aardig lang voor een vrouw, maar Pam Stepnick is ook erg klein. Maar liefst 1,5 kop kleiner dan de schaatsster. Het ziet er op de foto ontzettend gek uit; op deze manier mag je zeker spreken van een totale mismatch tussen Jutta en haar schoonfamilie!

Jutta-Leerdam-Pam-Stepnick

Jutta Leerdam reist de wereld rond met Jake Paul

In de afgelopen maand heeft Jutta Leerdam een hele hoop van de wereld gezien. Een maand geleden postte ze een foto van haar en Jake bij een privéjet. De comment van Jake Paul verklapte al wat het stel van plan was: ‘let’s travel around the worldddd’. Om de paar dagen was ze op een andere plek: Costa Rica, Amerika en Caribische eilanden kwamen aan bod. Jutta leeft haar beste leven met Jake aan haar zij. Het stel is nog steeds enorm verliefd en wil nog veel gaan reizen. Dat je vriend dan een privéjet heeft en toevallig multimiljonair is, maakt het alleen maar makkelijker!

Jutta-Leerdam-Jake-Paul

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Wil je nu nog meer zien van de prachtige schaatsster Jutta Leerdam? Dan moet je even kijken op haar Instagram account. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!