Romee Strijd toont verbazingwekkende look op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd heeft ineens een nieuwe look, dat deelt ze via Instagram. Zo’n verandering hadden we niet van het Nederlandse model verwacht.

Dit is de eerste keer dat zoiets gebeurt bij het model. Romee Strijd dacht waarschijnlijk: ik doe eens iets geks (voor haar doen dan). Zo’n verandering is natuurlijk altijd spannend in de modellenwereld, want het zou zomaar het pad van je carrière kunnen veranderen. Daar heeft het Nederlandse model nu geen last meer van, want haar carrière staat muurvast. Romee Strijd is namelijk al genoeg lang ‘in the game’ en heeft daardoor meer dan de nodige ervaring. Op vroege leeftijd werd ze door modellenbureaus ontdekt en kort na haar ‘catwalkdebuut’ liep ze al shows voor grote merken. Denk hierbij aan designers Louis Vuitton en Christopher Kane. In 2014 liep Romee haar eerste Victoria’s Secret show, waarna ze werd uitgeroepen tot Victoria’s Secret Angel. Mocht de nieuwe look alsnog niet goed uitpakken, dan is dat ook geen probleem. Het model heeft namelijk haar haren geverfd. Dus als het niet in de smaak valt kan ze het altijd weer donkerder verven!

Iets te veel bleek in het haar van Romee Strijd?

De blondine heeft, zoals op het filmpje hierboven te zien, haar mooie lange lokken nog een stukje blonder geverfd. De haarkleur lijkt nu erg in de buurt van wit te komen. Het lijkt wel alsof Romee haar haren steeds een tintje lichter verft. Eerst had het model namelijk donkerblond haar en daarna is het een stukje lichter geverfd. Nu lijken haar lokken nóg dichter bij wit geverfd. Hoewel we even moeten wennen aan de verandering, zijn we ook zeker niet boos over de nieuwste coupe van het model.

Lees ook: Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Alle haarkleuren staan Romee Strijd goed!

Toch heeft Romee Strijd eigenlijk geen andere haarkleur nodig. Haar donkerblonde haren zorgde al voor meer dan genoeg aandacht. Zo werd ze namelijk op een feestje door een vriend van Drake aangesproken of ze met de rapper mee naar huis wilde. Niet alleen omdat het model al meer dan 10 jaar een relatie heeft, maar ook door de manier waarop heeft Romee Drake vriendelijk afgewezen. Ook Leonardo DiCaprio heeft het een keer geprobeerd, maar zelfs hij kan niet tegen haar vriend Laurens van Leeuwen op. Laurens zal dus wel een héle speciale man zijn. Maar nieuwe coupe, nieuwe kansen… We zijn benieuwd wie haar nog meer allemaal gaan aanspreken door het lichtblonde haar. Hieronder in ieder geval nog een foto van het model om je eraan te laten herinneren hoe haar haren er eerst uitzagen.
Romee heeft nu alles wat ze ooit wilde!

Romee een haar man Laurens hadden al lang een kinderdroom. Het model worstelde jaren met PCOS, een ziekte die ook nog eens veroorzaakt werd door haar stressvolle modellenleven. Het syndroom kan gevolgen hebben voor je vruchtbaarheid, maar dat was bij Romee Strijd gelukkig niet het geval. In 2020, toen ze meer rust kon nemen door corona, raakte ze eindelijk zwanger. Nu is haar dochtertje bijna een jaar oud en ziet Romee er meer dan gelukkig uit. Het model heeft een dochtertje, wat meer rust én heel licht haar. Wat wil je nog meer?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!