Maan de Steenwinkel deelt zeldzaam spannende foto met bekende vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft vele bekende vrienden en daar gaat ze graag mee op de foto. Maar deze zeldzaam spannende foto is ongekend goed. 

Als artiest verovert ze heel Nederland, maar ook buiten de uitverkochte stadions gaat het heel goed met Maan de Steenwinkel. Ze weet gelukkig nog hoe ze een goede tijd moet hebben en is niet alleen maar bezig met werken. Regelmatig spreekt Maan af met haar minstens net zo bekende vriendinnen. Samen beleven ze dan de gekste avonturen met elkaar. En daar deelt ze dan de leukste foto’s van. Zo stond Maan laatst te schitteren naast goede vriendin Mikkie Kiemeney. De twee talentvolle en beeldschone vrouwen zijn blijkbaar hele goede vriendinnen. Zo zochten ze elkaar recent weer op. En dat leverde een enorm spannende foto op die je absoluut gezien moet hebben!

Lees ook: Maan de Steenwinkel en Emma Heesters vieren uitbundig feest op foto in privéjet

Maan schittert in nieuwe opmerkelijke foto

Meestal draagt Maan alleen op het podium van die mooie pakjes, maar naast het podium kan de knapste zangeres van Nederland er ook wat van. In haar laatste fotoreeks, waar ze dus de schijnwerpers deelt met Mikky Kiemeney, weet Maan haar volgers daadwerkelijk te betoveren met haar outfit. Haar glitterjurk overstijgt alle stoute verwachtingen van haar mannelijke publiek. Je weet door alle glitters niet meer waar je moet kijken. Het jurkje is dan ook niet heel verhullend en laat genoeg van Maan zien om  van te genieten. In haar nieuwste jurkje schittert Maan bijna net zoveel als de grote steen waar ze naar vernoemd is.

Bekijk de foto’s snel op het forum!

M&M: Een legendarisch duo

Maan schakelt voor haar laatste foto de hulptroepen in. Goede vriendin Mikky besluit om Maan te vergezellen in haar verleidelijke avonturen. Maan en Mikky vormen samen wel een legendarisch duo. Ze hebben al een tijdje een bijzondere en vriendschap die door velen als bijzonder wordt gezien. De twee kunnen dan ook maar moeilijk van elkaar afblijven op de foto. Maan kijkt wel heel begeerlijk naar Mikky. Ze houden het in ieder geval netjes voor de foto, maar niemand weet wat er gebeurt als de camera uit wordt gezet. Dan wordt de sfeer waarschijnlijk nog een stuk spannender.

Maan heeft een vriendschap voor het leven

Maan en Mikky gaan als duo al even mee. De twee dames lijken op het eerste gezicht weinig tot niks met elkaar gemeen te hebben, behalve dan hun uitzonderlijk mooie looks. Maar onder het oppervlak lijken de twee meer raakvlakken te hebben dan in eerste instantie werd gedacht. Inmiddels zijn ze als vriendinnen onafscheidelijk en verschijnen ze regelmatig in foto’s op elkaars Instagram feed. Het is inmiddels ook moeilijk voor te stellen dat de twee hartsvriendinnen ooit zonder elkaar verder gaan. Gelukkig maar, want als Maan en Mikky bij elkaar komen dan levert dat altijd nieuwe spannende foto’s op waar je alleen maar van kan smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!