Foto: Romee Strijd laat broek zakken om ondergoed te showen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee strijd weet heel goed hoe ze haar volgers moet laten genieten. Met deze foto maakt ze haar volgers weer helemaal gek.

Romee Strijd showt haar ondergoed op spannende foto

Romee strijd weet heel goed hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken. Haar recente post lijkt een hele onschuldige foto, maar voor wat extra spice trekt ze haar broek aan één kant wat verder naar beneden. Zo is haar ondergoed precies te zien. Hierdoor trekt ze wat extra aandacht van haar volgers. Deze post bevat wel weer een prachtige reeks foto’s van het model. Op de foto’s is de blondine te zien in een spijkerbroek met een zwart topje. Het topje matcht weer goed met het ondergoed dat het model draagt. Op de foto’s kijkt Romee diep de camera in, waardoor je het gevoel hebt dat ze je recht in je ogen aankijkt. Wat een prachtige vrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Volgers Romee Strijd reageren massaal op hete foto

De reacties onder de foto van Romee staan vol met complimenten aan het adres van het model. Volgers van over de hele wereld raken niet uitgepraat over de prachtige foto’s van het model. De reacties staan dan ook vol met hartjes emoji’s en hartjesogen. Al die reacties kan Romee weer in haar zak steken! De reacties onder de foto zijn dan ook in allerlei talen, waaruit op te maken is dat Romee over de hele wereld verdeeld fans heeft.

Romee Strijd geniet van vakantie met gezin

Naast haar geposeerde modellenfoto’s deelt Romee ook regelmatig van haar gezin. Van de zomer is Romee met haar gezin op vakantie geweest Oostenrijk. Hier genoten ze van de prachtige natuur en het weer. Romee vond de laatste dag van haar vakantie een goed moment om wat leuke kiekjes te delen met haar volgers. Op deze foto’s is te zien hoe ze samen met haar gezin geniet in het prachtige land. Voor de echte liefhebbers heeft Romee nog een sexy topje uit de kast getrokken tijdens haar vakantie. Zo is de blondine te zien in een groen badpak die extreem laag is uitgesneden. Dit laag uitgesneden badpak levert leuk uitzicht op voor haar fans!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee Strijd geniet op circuit bij de Formule 1

Net als vele andere Bekende Nederlanders was Romee Strijd ook aanwezig op het circuit van Zandvoort tijdens de Dutch Grand Prix. Romee was in dit geval op uitnodiging van Tommy Hilfiger aanwezig, waardoor ze op haar Instagram te zien is bij de Mercedes garage.  op de foto’s staat Romee geposeerd voor de auto van Mercedes en ook is te zien hoe ze de pitstraat inkijkt. Afgaande op de foto’s kan er wel gezegd worden dat Romee het naar haar zin had op het circuit. De reacties onder de foto staan dan ook weer vol met complimenten voor Romee. Haar volgers vinden de foto’s weer prachtig en genieten dan ook volop van de getoonde beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.