Renze Klamer komt in talkshow over als softie, maar is op Instagram een stoere gozer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het contrast tussen Renze Klamer’s imago op televisie als een zachtaardige presentator en zijn online persona als een stoere vent zijn vrij groot.

Laat Renze Klamer op zijn Instagrampagina zien wie hij echt is? Hij komt er in ieder geval heel anders over dan op TV!

Renze Klamer laat een andere kant van zichzelf zien

Als talkshowgastheer komt Renze Klamer vaak over als een zachtaardige persoonlijkheid, gekenmerkt door zijn bedachtzame en voorzichtige benadering van gesprekken. Veel kijkers van zijn talkshow maken hem dan nog wel eens uit voor een softie, een soort slappeling. Renze vraagt vaak niet door in gesprekken die te zien zijn aan tafel met tafelgasten, wat tegen het zere been van veel kijkers is. Kijkers zijn er tegenwoordig op gebrand om tafelgasten aan de tand gevoeld te zien worden.

Op Instagram zien we een heel andere verschijning van Renze. Recentelijk heeft Renze zijn volgers bijvoorbeeld verrast door een video te delen op zijn Instagram-story, vergezeld door een vleugje macho muziek, waarin hij een kant van zichzelf laat zien die zelden op tv te zien is. Ook laten de foto’s op zijn pagina een andere Renze zien dan op TV. Zo plaatste Renze recentelijk nog een foto samen met de man vol met tattoo’s; Douwe Bob.

Renze oogst bewondering voor zijn liefde voor kinderen

Renze’s liefde voor kinderen oogst bewondering onder zijn volgers op Instagram. Als vader van een zoontje en een dochter deelt hij regelmatig momenten met zijn kinderen, die zijn liefdevolle aandacht en zorgzaamheid laten zien. Op zijn sociale media kunnen deze momenten vaak rekenen op hartverwarmende reacties van zijn volgers. Zo wisselen de berichten die Renze op zijn Instagram heeft staan zich behoorlijk af. Is het de ene keer een video met een macho-tintje eraan, en de andere keer een enorm lieftallige foto met zijn kinderen. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!