Prinses Amalia krijgt veel complimentjes dankzij deze nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze Prinses Amalia viert een bijzondere mijlpaal en legt dat vast met een spectaculaire foto!

Onderhand ben je ongetwijfeld bekend met onze prachtige Prinses Amalia. De beeldschone kroonprinses is natuurlijk de trots van ons koude kikkerlandje en we volgen haar dan ook allemaal op de voet. Vandaar dat we allemaal ook zo blij zijn met deze foto’s. We wisten natuurlijk al dat Amalia een cadeautje was om naar te kijken, maar in zo veel detail zien we haar niet vaak voorbij komen!

Prinses Amalia schittert in feestelijke fotoshoot

En dat fans van Prinses Amalia vandaag verwend worden met een uitgebreide fotoshoot was ook wel te verwachten! Amalia viert vandaag een bijzondere mijlpaal. Logisch dus dat alle festiviteiten uitgebreid vastgelegd moeten worden, toch? Om het over Amalia zelf nog maar niet te hebben! Onze kroonprinses tikt vandaag namelijk haar 20ste levensjaar aan. Nou zal dat voor sommigen onder ons een flinke shock zijn, zeker als je haar schattige baby foto’s nog voorbij ziet komen. Maar het is toch echt zo! Amalia is onderhand zonder twijfel een volwassen vrouw, en eentje waar je flink blij van wordt ook nog. Ondanks dat haar zusje Alexia de laatste tijd veel aandacht naar zich toetrekt is Amalia namelijk ook echt een pareltje. En dat wordt in deze prachtige fotoshoot meteen duidelijk! Na het zien van deze kiekjes waren wij toch flink trots dat ze onze kroonprinses is.

Prinses Amalia viert 20ste verjaardag met fotoshoot

De fotoshoot bevat namelijk foto’s van Prinses Amalia haar hele leven. Als je zo’n enorme mijlpaal aantikt moet je natuurlijk ook even terugkijken! En wie heeft deze lieftallige kinderfoto’s nou niet voorbij zien komen! Toch zal het kiekje van vandaag moeiteloos al je aandacht trekken. Op 20-jarige leeftijd is Prinses Amalia namelijk echt een  schoonheid om naar om te kijken, en dat bewijst ze moeiteloos met deze onthullende fotoshoot. Zo mogen we van haar genieten terwijl ze in strak pak en met stoere blik naar de camera kijkt. Als je hart daar niet sneller van gaat kloppen weten wij het ook niet meer! Ook het tweede kiekje verdient alle lof. Daar schittert Amalia namelijk met oogverblindende glimlach, om het over haar jurk nog maar niet te hebben! Al met al worden we echt dolblij van deze feestelijke fotoshoot.

Prinses Amalia krijgt complimentjes op Instagram

En wij zijn verre van de enige fan van Prinses Amalia vandaag. Zo lijkt Instagram het bijna te begeven onder het aantal complimentjes die onder de diverse posts geplaatst worden! Het is natuurlijk niet zo dat je even een kaartje door de bus doet, en de beeldschone kroonprinses heeft zelf ook geen social media. Dus als we verwent worden met zo’n direct plaatje van Amalia moet je het er ook van nemen! En dat lijkt volgers flink te lukken. Vooral onder de officiele foto barst het van de felicitaties en dolenthousiaste fans. Logisch ook, natuurlijk. Ook voor hen is dit natuurlijk een enorme mijlpaal! Zo’n plaatje vergeet je natuurlijk nooit weer! En als we de comments mogen geloven zijn er meer dan genoeg fans die er zo over denken. De printshops zullen het druk krijgen de aankomende tijd!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!