Foto: Prachtige Prinses Amalia begint steeds meer op Koningin Máxima te lijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze kroonprinses begint steeds meer op haar prachtige moeder te lijken. Dat blijkt wel uit nieuwe foto’s die gemaakt zijn van Amalia. 

Amalia gaat steeds meer op Maxima lijken

Prinses Amalia krijgt de laatste tijd van de media iets minder aandacht, aangezien haar zusje Alexia met haar mooie outfits en goede looks die meer opeist. Maar de toekomstige koningin van Nederland moeten we zeker niet onderschatten. Dat blijkt maar weer uit de nieuwste foto’s die van haar gemaakt zijn. Daarop zie je Amalia met andere prinsen en prinsessen op de foto gaan voor de 18e verjaardag van prins Christian van Denemarken. En de kroonprinses van Nederland weet met haar outfit flink indruk te maken.

Lees ook: Schokkend: dit is hoeveel centen prinses Alexia nu (niet) verdient

Prinses Amalia viert feest met Belgische prinses Elisabeth

In Denemarken werd feest gevierd. Prins Christian, de Deense erfprins, werd namelijk 18 jaar. En dat moest wel even gevierd worden. Maar als je royalty bent, dan kan je niet zoals elke andere 18-jarige even helemaal los gaan. Dan moet het allemaal net even anders. Koningin Margrethe, de grootmoeder van Christian gaf daarom voor alle jonge royalty van Europa een groots gala. Prinses Amalia was natuurlijk aanwezig, maar ook prinses Elisabeth van België, prinses Estelle van Zweden en prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen. Ze droegen allemaal de mooiste jurken en dansten er de hele avond op los. De beelden van het gala kan je hier terugzien!

Prinses Amalia imponeert met mooie blauwe jurk

De knappe kroonprinses van Nederland weet wel te imponeren met haar prachtige jurk. De aantrekkelijke prinses begint qua kledingstijl, maar ook qua uiterlijk steeds meer op haar moeder te lijken. Kijk maar naar de zwoele blik die ze de camera geeft af en toe. Dat lijkt wel heel erg op de blikken van koningin Maxima. Amalia heeft duidelijk van haar moeder geleerd hoe ze zich moet gedragen naar de camera toe. En ze brengt al die kennis op de verjaardag van prins Christian even in de praktijk. De royalty watchers van Nederland smullen in ieder geval flink van de leuke outfit die Amalia heeft aangetrokken.
Prinses Amalia is een favoriet onder het volk

De aantrekkelijke prinses is over het algemeen erg geliefd onder het volk. Dat merk je wel als je de reacties ziet onder posts over het koningshuis. De dochter van Willem-Alexander en Maxima heeft duidelijk een speciaal plekje gekregen in de harten van vele burgers. Nu helpt het ook wel dat Amalia allemaal van die mooie outfits aantrekt elke keer. Daardoor is het moeilijk om haar niet te mogen. De aantrekkelijke prinses heeft op die manier nu al de stem van het volk te pakken. In de ogen van haar fans kan ze nu al niets meer fout doen. En dan moet ze nog koningin worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!