Politiek Verslaggeefster Floor Bremer deelt privé foto’s van hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floor Bremer heeft het momenteel ontzettend naar haar zin op vakantie en dat laat ze goed zien met deze mooie foto’s.

Floor Bremer, die normaal politiek verslaat, besloot de hitte op te zoeken voor haar vakantie. Haar eerste stop? De bergen. Met haar korte broekje, duidelijk gekozen om die gloeiende hitte te weerstaan. Kijk naar de foto en je ziet wel dat Floor het flink heer moet hebben gehad. Maar de mensen die het nog veel heter krijgen zijn haar fans, die deze foto mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

Floor Bremer gaat gezellig de boot op

Na de bergen was het tijd voor een andere setting. Floor zocht de ontspanning op in een boot, samen met een goede vriendin. Haar zonnebril op de neus, een lach op het gezicht, en je krijgt meteen het gevoel dat dit een welverdiende break is. De foto’s onthullen een andere kant van Floor, weg van het saaie politieke Den Haag. Ze lijkt gewoon een normale meid op een boottocht, genietend van het zonnetje en het gezelschap. Bekijk de foto hier! Maar het wordt nog beter. Want als je dacht dat dit het hoogtepunt was, dan heb je nog niet gezien wat Floor nog meer in Kenia heeft meegemaakt.

Lees ook: Politiek verslaggever Floor Bremer grijpt de spotlights met foto in yoga-pose

Floor Bremer bezoekt wilde dieren

Kenia staat bekend om zijn wilde beesten, en Floor heeft ze allemaal gezien! Giraffen die gewoon op de foto kwamen. Dat is nog eens gaaf. Floor had een beleving die maar weinig mensen meemaken. Maar toch, tussen al die dieren, bleef Floor zelf de ster van de show. Dat zie je ook wel aan de comments. Die gaan allemaal over de mooie verslaggever en nauwelijks tot niet over wat ze gezien heeft in Kenia. Dat bewijst maar weer hoe populair Floor eigenlijk is. Al was de giraffe ook wel indrukwekkend natuurlijk.

Van het strand tot een kamelenrit, Floor Bremer deed het allemaal

Het hoogtepunt van de vakantie was die kamelenrit. Serieus, wie doet dat nou? Floor dus. Op de foto’s zie je haar dat beest bestijgen. Een hele ervaring, dat kan niet anders. Na alle avonturen ging Floor lekker relaxen op het strand. Op de foto’s zie je haar gewoon liggen, genietend van de zon, de zee, en het strand. Dat ziet er nog eens goed uit. Floor deelt graag alles met haar fans. Of ze nou in de bergen loopt, op de boot zit, giraffen kijkt, of ligt te chillen op het strand, je ziet het allemaal. Dat is nog eens een open houding. En haar fans smullen ervan. Die vinden het heel fijn om Floor zo te kunnen zien. Met haar mooie foto’s wist Floor al haar fans weer redelijk tevreden te stellen. De brunette heeft bewezen dat ze ook tijdens haar vakantie precies weet wat er nodig is om haar volgers een beetje blij en vrolijk te houden. En dat laat ze maar weer goed zien op de leuke plaatjes.

Meer zien van Floor Bremer kan op Instagram

Als je nou echt geen genoeg kan krijgen van Floor Bremer, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zie je nog veel meer toffe kiekjes van Floor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.