Geraldine Kemper neemt de metro in verschrikkelijk strak pakje met gaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Geraldine Kemper verast haar volgers met een hete video. Zo draagt de blondine een ontiegelijk strak, rood, pakje terwijl ze in de metro stapt…

Geraldine Kemper maakt uitdagende video in strak pakje

De knappe Geraldine Kemper blijft haar volgers maar verbazen als het aankomt op de content die ze plaatst. Zo weet iedereen ondertussen wel dat Geraldine het lekker vind om af en toe rebelser te zijn met haar Instagram. Dit kan betekenen dat Geraldine wat minder kleding aantrekt voor een fotoshoot of juist een hele alternatieve post plaatst. De blondine doet in ieder geval wat ze lekker zelf wil. Dit keer heeft Geraldine weer een nieuwe video op haar Instagram geplaatst en die maakt nogal veel tongen los.

Geraldine en het knalrode pakje

De video is een samenwerking van Geraldine met het sportkleding merk Stronger. Het is een videoshoot op een bijzondere locatie, want Geraldine gaat helemaal los in de metro. Waarom dit precies het geval is en bij de sportkleding past, is onduidelijk. Wel is duidelijk te zien dat de blondine heel erg opvalt met haar knalrode pakje vergeleken de knalrode achtergrond. Bekijk de video op het Instagram account van Geraldine Kemper. Het knalrode pakje van Geraldine zit mega strak om haar heen en het is ook nog eens een geheel. Doordat het een volledig pakje is lijkt alles nog strakker te zitten. De blondine lijkt zich er goed van bewust hoe geweldig ze eruit ziet en neemt vrolijk allerlei poses aan in het metrostation.

Geraldine Kemper laat haar vrouwelijke liefde zien

Geraldine Kemper laat haar vrouwelijke liefde zien

Het is alweer een poosje heel serieus tussen Geraldine Kemper en haar vriend Freek. Toch deelt de blondine maar al te goed verhalen over wat ze allemaal uitspookt, ook in een relatie. Al was Geraldine er nooit vies van om lekker te experimenteren met van alles. Zo ook met andere vrouwen, en daar dook het nieuws een paar jaar geleden keihard op. Op onderstaande foto is een artikel van destijds te zien. Vervolgens plaatst de presentatrice een foto met haar vermeende lover. De twee zijn dus nog steeds erg goede vriendinnen met elkaar en de twee drijven de spot met de media door hun berichten.

Geraldine Kemper zet geruchten over nieuwe vrouwelijke liefde aan de kant

Lees ook: Video: Geraldine Kemper laat zich onder de douche filmen in buitenlucht

Geraldine Kemper neemt je mee in spannend weekendje

Het is niemand ontgaan dat Geraldine Kemper gek is op camperen en op haar camper. Zo heeft de blondine, samen met wat hulp van buitenaf, de binnenkant van de camper helemaal gerenoveerd. De camper heeft zelfs een naam: Kees de camper. Geraldine heeft het ding van binnen mooi opgefleurd en volgens haar eigen alternatieve stijl ingericht. Uiteraard gaat de blondine erg graag met het ding op pad. Dit keer niet naar een verre bestemming, maar een weekendje in eigen land. Geraldine laat zien hoe ze het heerlijk vind om in de ochtend koffie te zetten en deze op de rand van haar campertje te nuttigen. De presentatrice draagt een hele dikke trui om de kou buiten te laten, maar lijkt er vooral enorm van te genieten om zo in de natuur te zijn. Bekijk de video hier. 

Geraldine Kemper in haar camper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...