Talentvolle Angel Daleman (16) is misschien wel de nieuwe Suzanne Schulting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De kans bestaat dat jullie je zoons en of neefjes al vaker over deze opkomende dame hebben gehoord. We praten je even bij!

Angel Daleman, de 16-jarige schaatsster, heeft flink huisgehouden tijdens de Youth Olympic Games in Gangneung. Ze veroverde op alle individuele afstanden de gouden medaille. Voor de jonge atlete natuurlijk een hele prestatie. Bekijk hier hoe ze het doet! Je zal ongetwijfeld haar naam vaker hebben horen vallen, als je tenminste jongere broers, zoons en neefjes om je heen hebt. Deze schaatsster is razend populair onder jongeren en staat op het punt om de nieuwe Suzanne Schulting te worden. Tijd dus om je even bij te praten over het fenomeen Angel Daleman.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat trots haar schitterende dopje zien

De hoogtepunten van Angel Daleman op de baan

De Winter Youth Olympic Games waren voor Angel Daleman een flinke achtbaan. Ze had zowel flinke ups, als downs te pakken tijdens het toernooi. Op de shorttrackbaan kende ze twee valpartijen en daarmee leek het eigenlijk einde oefening voor de schaatsster. Maar op de langebaan bewees wat ze waard was. Daar haalde ze Olympische medailles binnen: “Al is het slechts een voorproefje voor later, het voelt supercool om die olympische titels op de 500 en 1500 meter nu te hebben.”

Lees ook: Noa Vahle deelt innige foto met haar mooiste en bekendste vriendin

Angel Daleman als Toekomstige Suzanne Schulting?

Met twee olympische titels op zak op zo’n jonge leeftijd rijst de vraag: wordt Angel Daleman de volgende Suzanne Schulting? De parallellen zijn er: jong, talentvol en met olympisch goud om de nek. Suzanne Schulting heeft de wereld veroverd met haar bijzondere prestatie op het ijs en haar flinke bak aan charisma. Zou Angel Daleman in haar voetsporen kunnen treden? Misschien wel. Ze heeft al een flinke groep jongere volgers verzameld die haar helemaal het einde vinden.

Angel’s Stralende Online Persoonlijkheid

Jullie zoons hebben waarschijnlijk al kennisgemaakt met Angel Daleman op social media, waar haar spontane en vrolijke foto’s de aandacht trekken. Van leuke dagelijkse updates tot grappige filmpjes, Angel deelt meer dan alleen schaatsmomenten online. Ze vindt het leuk om zoveel mogelijk van haar leventje te delen met haar fans en daar worden al die jongens natuurlijk wel blij van. Met haar verschillende social media bij elkaar heeft Angel ook al een hoop volgers verzameld. Daarmee lijkt ze nog meer op voorganger Suzanne Schulting, die online ook een flink aantal volgers heeft. Schaatssters zijn ontzettend populair onder de Nederlandse mannen.

Wat brengt de toekomst voor Angel Daleman?

Met haar olympische titels, stralende online persoonlijkheid en succes op het ijs, kan de toekomst alleen maar mooie dingen met zich meebrengen voor Angel Daleman. Nog een aantal jaar en dan is iedereen vergeten wie Suzanne Schulting ook alweer was en praten we massaal alleen nog maar over Angel. Iedereen is natuurlijk ontzettend benieuwd wat we kunnen verwachten van deze veelbelovende schaatsster. De komende jaren zal er een spotlight op haar staan om te kijken hoe ze zich ontwikkelt als schaatsster aan de absolute top.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.