PIJNLIJK: Chantal Janzen wordt afgezeken bij Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Chantal Janzen won gisteren voor de zesde keer de Zilveren Televizier-ster voor Beste Presentatrice! Als winnares mocht Chantal die avond aanschuiven in de show van Eva Jinek, waar een pijnlijk einde kwam aan de feestvreugde van Chantal Janzen.

Eva Jinek, die ook genomineerd was voor de Televizier-ster, had namelijk tafelgasten Tim den Besten en Robert ten Brink uitgenodigd in de show. En waar velen dachten dat ze met z’n allen de feestvreugde van eerder op de avond zouden voortzetten, kwamen zij toch van een koude kermis thuis. Chantal Janzen én haar zojuist gewonnen prijs werden flink afgekraakt.

‘Het leek wel een crematie’

Zo begon Robert ten Brink eerst over de ‘crematiesfeer’ die er volgens hem die avond rondhing tijdens het gala. Tim haakte daar op in: ‘ja, echt een uitvaart…’. Een zichtbaar geïrriteerde Chantal Janzen was niet bepaald te spreken over die opmerkingen en haakte in op het gesprek: ‘Oh, dat voelde je niet in de zaal.’. De toon van de uitzending was daarmee ook wel gezet.

(meer na de afbeelding)

hantal janzen jinek televizier

Zelfs Eva Jinek kon de uitzending niet meer redden

De inbreuk van Eva Jinek in het gesprek leek dan ook als geroepen te komen. Maar nee, het maakte alles alleen maar erger. Eva haalde namelijk de tweet van de ietwat bozige Jan Slagter aan, die het ‘echt niet vond kunnen’ dat zijn André van Duin niet genomineerd was voor een Televizierprijs. Daar kwam nog bij dat Tim Hofman, de grote winnaar van de avond, aangaf zo ook wel z’n bedenkingen te hebben bij het hele Telvizier-ring gala. En ja, daar ging de feestvreugde van Chantal…

(meer na de tweet)

Chantal Janzen was er helemaal klaar mee

Eva Jinek, die de sfeer nog enigszins probeerde te redden, feliciteerde Chantal nog maar een keer met haar zesde Televizier-ster. Maar echter veel beter werd de sfeer er niet op. Gelukkig sloot Chantal Janzen de show af met weer een van haar heerlijke oneliners: ‘Dankjewel hè. Nadat jullie deze prijs totaal in twijfel hebben getrokken!’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten