WOW: Miljuschka Witzenhausen tóch winnares van Televizier-ring gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alhoewel Miljuscha Witzenhausen niet met een prijs naar huis ging, bleek ze tóch de grote winnares van de avond te zijn.

Het was donderdag 8 oktober een razend spannende dag voor Chantal Janzen en Eva Jinek, in de running voor een Televizier-ster in de categorie ‘Beste Presentatrice’. Het zal je inmiddels ongetwijfeld wel ter ore zijn gekomen dat Chantal Janzen, en niet Miljuschka Witzenhausen, naar het podium werd geroepen.

(meer tekst na deze post)

Miljuschka Witzenhausen bleek toch de grote winnaar van de avond

Over het niet in de wacht slepen van de grote prijs hoeft Miljuschka echter niet lang in te zitten. Miljuschka Witzenhausen kreeg geen ster, ze wás de ster. En dat is toch wel de grootste presentatie van de avond, als je kijkt naar alle andere prachtige dames die we op de rode loper zagen verschijnen. Nu is Miljuschka Witzenhausen van nature al een schoonheid, maar met een beetje hulp van een strakke, speciaal op maat gemaakte see-through jurk was deze tv-kokkin de échte ster van de avond. (Swipe voor de foto van Miljuschka Witzenhausen op het Telvizier-ring gala!)

(ook nog een close-up na deze post!)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten