WOW: Miljuschka Witzenhausen tóch winnares van Televizier-ring gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alhoewel Miljuscha Witzenhausen niet met een prijs naar huis ging, bleek ze tóch de grote winnares van de avond te zijn.

Het was donderdag 8 oktober een razend spannende dag voor Chantal Janzen en Eva Jinek, in de running voor een Televizier-ster in de categorie ‘Beste Presentatrice’. Het zal je inmiddels ongetwijfeld wel ter ore zijn gekomen dat Chantal Janzen, en niet Miljuschka Witzenhausen, naar het podium werd geroepen.

(meer tekst na deze post)

Miljuschka Witzenhausen bleek toch de grote winnaar van de avond

Over het niet in de wacht slepen van de grote prijs hoeft Miljuschka echter niet lang in te zitten. Miljuschka Witzenhausen kreeg geen ster, ze wás de ster. En dat is toch wel de grootste presentatie van de avond, als je kijkt naar alle andere prachtige dames die we op de rode loper zagen verschijnen. Nu is Miljuschka Witzenhausen van nature al een schoonheid, maar met een beetje hulp van een strakke, speciaal op maat gemaakte see-through jurk was deze tv-kokkin de échte ster van de avond. (Swipe voor de foto van Miljuschka Witzenhausen op het Telvizier-ring gala!)

(ook nog een close-up na deze post!)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl) op

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten