TIP: Zo kun je jouw telefoon nog sneller opladen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oeps, vergeten je telefoon op te laden? Geen paniek, met deze tips laadt jouw telefoon sneller op dan ooit tevoren!

1. Zet vliegtuigmodus aan

De beste manier om snel je telefoon even op te laden is door vliegtuigmodus in te schakelen op je toestel. Hoe je dit precies doet is natuurlijk afhankelijk van welke telefoon je hebt, maar bij de meeste telefoons zit de vliegtuigmodus-optie in het bedieningspaneel of uitklapmenu!

2. Laadt hem niet op via je computer

Ook handig om te weten: je telefoon doet langer over het opladen als je hem via je computer oplaadt. Het is dan ook altijd aan te raden om gewoon een oplader te gebruiken, die je in het stopcontact kan pluggen. Deze laadt je telefoon namelijk twee keer zo snel op!

3. Gebruik de originele oplader

Ook een belangrijke tip: gebruik altijd de originele oplader, die bij jouw telefoon hoort. Deze is namelijk geoptimaliseerd voor jouw telefoon, waardoor deze het beste resultaat zal leveren op het gebied van oplaadsnelheid. Bovendien zijn originele opladers uitgebreid getest en een stuk minder brandgevaarlijk dan niet-originele exemplaren!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten