TIP: Zo kun je jouw telefoon nog sneller opladen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oeps, vergeten je telefoon op te laden? Geen paniek, met deze tips laadt jouw telefoon sneller op dan ooit tevoren!

1. Zet vliegtuigmodus aan

De beste manier om snel je telefoon even op te laden is door vliegtuigmodus in te schakelen op je toestel. Hoe je dit precies doet is natuurlijk afhankelijk van welke telefoon je hebt, maar bij de meeste telefoons zit de vliegtuigmodus-optie in het bedieningspaneel of uitklapmenu!

2. Laadt hem niet op via je computer

Ook handig om te weten: je telefoon doet langer over het opladen als je hem via je computer oplaadt. Het is dan ook altijd aan te raden om gewoon een oplader te gebruiken, die je in het stopcontact kan pluggen. Deze laadt je telefoon namelijk twee keer zo snel op!

3. Gebruik de originele oplader

Ook een belangrijke tip: gebruik altijd de originele oplader, die bij jouw telefoon hoort. Deze is namelijk geoptimaliseerd voor jouw telefoon, waardoor deze het beste resultaat zal leveren op het gebied van oplaadsnelheid. Bovendien zijn originele opladers uitgebreid getest en een stuk minder brandgevaarlijk dan niet-originele exemplaren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!