TIP: Zo kun je jouw telefoon nog sneller opladen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oeps, vergeten je telefoon op te laden? Geen paniek, met deze tips laadt jouw telefoon sneller op dan ooit tevoren!

1. Zet vliegtuigmodus aan

De beste manier om snel je telefoon even op te laden is door vliegtuigmodus in te schakelen op je toestel. Hoe je dit precies doet is natuurlijk afhankelijk van welke telefoon je hebt, maar bij de meeste telefoons zit de vliegtuigmodus-optie in het bedieningspaneel of uitklapmenu!

2. Laadt hem niet op via je computer

Ook handig om te weten: je telefoon doet langer over het opladen als je hem via je computer oplaadt. Het is dan ook altijd aan te raden om gewoon een oplader te gebruiken, die je in het stopcontact kan pluggen. Deze laadt je telefoon namelijk twee keer zo snel op!

3. Gebruik de originele oplader

Ook een belangrijke tip: gebruik altijd de originele oplader, die bij jouw telefoon hoort. Deze is namelijk geoptimaliseerd voor jouw telefoon, waardoor deze het beste resultaat zal leveren op het gebied van oplaadsnelheid. Bovendien zijn originele opladers uitgebreid getest en een stuk minder brandgevaarlijk dan niet-originele exemplaren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!