Oef: Rianne Meijer draagt niks onder flinterdun en kort shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Rianne Meijer trekt een keer de stoute schoenen aan. Het zijn niet alleen haar ogen die je aankijken op deze foto…

Rianne Meijer riskeert alles in ontzettend dun shirtje

De blonde influencer Rianne Meijer is niet bang om zichzelf te laten zien op het internet. Iedereen die haar volgt op Instagram weet dit. Regelmatig komen er namelijk allerlei verschillende video’s of foto’s voorbij die je niet snel zou zien op een sociale media platform als Instagram. Rianne maakt het haar missie om niet mee te doen aan de norm van een ‘perfect leven’ op Instagram. Ze wil graag juist de realiteit laten zien aan mensen. Toch komen er af en toe ook echt wel gemaakte foto’s voorbij. Daar is natuurlijk ook helemaal niks mis mee, want daar kunnen haar volgers óók zeker van genieten. Recentelijk plaatste de blondine een foto waarbij ze een tas promoot. Het gaat hier om de Oskan Moon bag van Isabel MarantDe tas is echter niet datgene dat opvalt aan de foto. Rianne heeft besloten om een kort en flinterdun, wit topje aan te trekken voor de foto met daaronder helemaal niks. In de winter is zo’n shirtje nou niet de warmste keuze en dat is te zien. Haar twee hobbels prikken bijna door het shirt heen en kijken de camera in. Óók hiermee is natuurlijk niks mis. Dit zijn juist het soort foto’s waar we op hopen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🌻 (@rianne.meijer)

Rianne Meijer doet allerlei gekke dansjes voor volgers

Zoals je intussen vast wel weet, is Rianne Meijer niet de meest normale en saaie persoon op het internet. Op haar sociale media zijn regelmatig allerlei grappige foto’s en video’s te vinden; zowel op haar tijdlijn als in haar Instagram verhaal. De blondine kan lekker zichzelf zijn online en wordt daar dan ook voor aangemoedigd. Alleen al op haar Instagram zijn er anderhalf miljoen mensen die haar supporten voor wie ze is. Lekker bezig hoor, Rianne! Onlangs plaatste ze weer een gekke video van zichzelf. Ze start met een gek dansje voor de camera met de tekst: “Favoriete plekken waar ik heen ben geweest”. Vervolgens komt er een compilatie van allerlei filmpjes van Rianne in verschillende landen. Op negen van de tien filmpjes doet ze wéér een gek dansje. Bij elke overgang laat ze ook weten om welk land het gaat natuurlijk. Zou jij naar één van deze landen willen gaan nu je dit gezien hebt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🌻 (@rianne.meijer)

Rianne Meijer gaat met haar benen wijd naar de grond

In de eerste alinea hadden we het er al even over dat Rianne ook wel eens serieuze foto’s plaatst. Recentelijk kwam er weer eentje online. Ze zat in haar winterkleren met haar benen wijd op de grond. Een serieuze foto betekent alleen niet altijd een serieus bijschrift als je het hebt over Rianne. In het bijschrift van deze foto benoemt ze alles wat ze heerlijk vindt aan de winter. Het lijkt eerst alsof ze maar één ding noemt, maar de lijst gaat door en door… en door. Wij moesten er om lachen en dat is waarschijnlijk ook haar doel geweest. Missie geslaagd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🌻 (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!